Η Σάλμα Χάγεκ συνέβαλλε στο να… αναστενάξει το διαδίκτυο με την ανάρτησή της για τα γενέθλια του Τσάνινγκ Τέιτουμ, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στην τρίτη ταινία του «Magic Mike» με τίτλο «Last Dance».

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ που έκλεισε τα 43 του χρόνια στις 26 Απριλίου έλαβε ένα ιδιαίτερο μήνυμα από την Σάλμα Χάγιεκ μέσω Instagram. Στην ανάρτησή της δημοσίευσε μια απ’ τις φωτογραφίες τους στα καμαρίνια όπου ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλο, ενώ ο ηθοποιός φοράει μόνο το εσώρουχό του και επιδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα του.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η 56χρονη Σάλμα Χάγιεκ έγραψε: «Όσοι δεν γυμναζόμαστε καθημερινά, κρατάμε τα ρούχα μας. Χαρούμενα γενέθλια Τσάνινγκ Τέιτουμ».

Τα likes και τα σχόλια έπεσαν… βροχή και εστίασαν κυρίως στο κορμί του Τσάνινγκ Τέιτουμ. Κι ενώ άλλοι σημείωσαν πόσο καλογυμνασμένος είναι και αποθέωσαν τις υποκριτικές ικανότητες εκείνου και της ίδιας για τις ερμηνείες τους στο «Magic Mike: Last Dance» και τις ερωτικές σκηνές που είχαν, ορισμένοι υπογράμμισαν πως ο Τέιτουμ «σφίγγεται» προκειμένου να παρουσιαστεί «φουσκωμένος». Μάλιστα, ο συμπρωταγωνιστής της Χάγιεκ στην ταινία «Eternals», Κουμαΐλ Ναντζιάνι, έγραψε: «Σφίγγεται τόσο πολύ που θα λιποθυμήσει και θα χτυπήσει το κεφάλι του».