Μετά την είδηση πως η Κιμ Καρντάσιαν θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «American Horror Story», οι περισσότεροι φανς της σειράς ανυπομονούν να παρακολουθήσουν τη διάσημη τηλεπερσόνα στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Όμως, κάποιοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ φαίνεται πως δε στηρίζουν την απόφαση του AHS να εντάξει την Καρντάσιαν στο κάστινγκ.

Σύμφωνα με το accesshollywood.com, η Πάτι Λουπόν, που, επίσης, έχει πρωταγωνιστήσει στο American Horror Story, είπε τη γνώμη της στο σόου του Andy Cohen, για την ένταξη της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά. Στην ερώτηση του παρουσιαστή αν της αρέσει η ένταξη της Καρντάσιαν στο κάστινγκ της σειράς, η 74χρονη ηθοποιός απάντησε ξεκάθαρα πως «όχι, δε μου αρέσει».

Σε αυτό φαίνεται πως συμφωνεί και η Σάρον Στόουν. Η Στόουν έκανε ένα σχόλιο στο Instagram, δηλώνοντας πως συμφωνεί με τη γνώμη της Πάτι Λουπόν. Όπως χαρακτηριστικά είπε «λοιπόν… ξέρετε… ηθοποιία. Μπορεί να μην είναι χειρουργική του εγκεφάλου, αλλά εμείς εκτιμούμε την τέχνη μας. Μελετήσαμε, υποφέραμε, υποφέρουμε γι’ αυτό. Δέκα χιλιάδες ώρες, είναι κάτι».

Η είδηση πως η Κιμ Καρντάσιαν θα συμμετέχει στο AHS ξάφνιασε τον χώρο καθώς ακόμα και αν η ίδια έχει κάνει κάποιες μικρές εμφανίσεις στη μικρή οθόνη, αυτός θα είναι ο πρώτος της «μεγάλος» ρόλος. Μαζί με την Καρντάσιαν, στον 12ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, θα πάρουν μέρος η Έμα Ρόμπερτς και η Κάρα Ντελεβίν.