Με αφορμή πολλά σχόλια που έχουν γραφτεί σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, η Μαρία Μπακοδήμου δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου».

«Έγινα έξαλλη με ένα σχόλιο από ένα πολιτικό πρόσωπο, το οποίο διαγράφηκε, που ήταν τελείως καφενείο. Ήταν το πιο χυδαίο πράγμα που έχω διαβάσει. Και αισθάνομαι ότι κάποιοι άνθρωποι είναι σαν να μας πηγαίνουν σε μια πατριαρχία βάθη ανατολής, λέγοντας αυτά τα πράγματα. Γιατί αυτό κάνει μια άλλη γυναίκα που μπορεί να έχει κακοποιηθεί να το σκεφτεί 100 φορές και να αποφασίσει να το καταπιεί και να μην το καταγγείλει γιατί ντρέπεται», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε επίσης: «Βλέπω γυναίκες να γράφουν δηλητηριώδη σχόλια για μια άλλη γυναίκα. Γυναίκες που είναι και μάνες κοριτσιών».

Κλείνοντας, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Οι άντρες δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει να είσαι γυναίκα. Μπορείτε να περπατήσετε σε οποιοδήποτε απόμερο σοκάκι ένα βράδυ και να φοβηθείτε μόνο μη σας πάρουν το ρολόι. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Όταν μια γυναίκα το έχει ζήσει και το ξέρει, δεν μπορεί να αμφισβητεί, δεν μπορεί να μην είσαι στο πλευρό του θύματος ή του θύματος που δηλώνει θύμα τη συγκεκριμένη στιγμή».