Για το περιστατικό που έζησε στην Παναγία της Τήνου όπου βρέθηκε ενόψει του Πάσχα μίλησε την Τρίτη (18/4) ο Γιώργος Λιάγκας. Όπως αποκάλυψε ένας παπάς του έπιασε την κοιλιά και του είπε πως πάχυνε.

«Όπου σταθώ και όπου βρεθώ με ζυγίζουν καθημερινά» ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Σοφία Μουτίδου για το σχόλιο που δέχτηκε για τα κιλά της.

«Πήγα χθες στην Παναγία της Τήνου να ανάψω ένα κεράκι φεύγοντας και με πιάνει ένας παπάς και μου κάνει έτσι την κοιλιά και μου λέει ”Παχύνατε κ. Λιάγκα”». Τώρα αν πάθω κρίση πανικού επειδή μου είπε ο παπάς ότι πάχυνα, να το διαχειριστώ κι εγώ. Να το διαχειριστούμε όσοι έχουμε παραπάνω κιλά, να μην μας καθορίζει τη ζωή πώς μας βλέπουν οι άλλοι, αν εμείς τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας» επεσήμανε.

Αναφερομένος δε στη Σοφία Μουτίδου ο παρουσιαστής είπε: «Βρέθηκε ένας βλάκας και της είπε αυτό που είπε, να παθαίνει κρίση πανικού επειδή της είπε κάποιος ηλίθιος χοντρή και πήγαινε να κολυμπήσεις στο Πέραμα; Αυτός πρέπει να είναι ο βλάκας, όχι η Σοφία».

«Δεν είναι bullying, είναι θέμα παιδείας και αγένειας»

«Όπου σταθώ και όπου βρεθώ με ζυγίζουν καθημερινά, αν πάχυνα, αν αδυνάτισα και προσπαθούν να βρουν και τα κιλά μου. Το υφίσταμαι αυτό το πράγμα όσα χρόνια κάνω τηλεόραση…. Άμα αυτό το πράγμα μου κάνει τη ζωή τόσο δύσκολη… Αυτή η υπερμεγέθυνση κάποιων πραγμάτων, μόνοι μας κάνουμε τα πράγματα τόσο μεγάλα. Δεν είναι bullying, είναι θέμα παιδείας και αγένειας» είπε κλείνοντας.