Οι πρόσφατες εικόνες της τραγουδίστριας Ariana Grande τρόμαξαν τους θαυμαστές της. Πολλοί ήταν εκείνοι που ανησύχησαν για την εμφάνισή της και την υγεία της, καθώς σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ariana φαίνεται εμφανώς αδυνατισμένη.

Η ίδια θέλησε να απαντήσει στα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται τον τελευταίο καιρό για το αδυνατισμένο σώμα της, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που ανησύχησαν για την υγεία της. Κάποιοι αγενείς, σχολίασαν πως φαίνεται «κοκαλιάρα» και «ανορεξική».

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο TikTok, η 29χρονη σταρ ανέφερε στην αρχή πως «δεν είναι κάτι που κάνω συχνά, απλώς θέλω να μιλήσω για τις ανησυχίες που έχετε για το σώμα μου».

Δείτε τι είπε η Ariana Grande για την εμφάνισή της:

«Νομίζω θα έπρεπε να είμαστε πιο ευγενικοί και να μη νιώθουμε τόσο βολικά να σχολιάζουμε τα σώματα των άλλων, ακόμα και αν κάποιος νομίζει πως λέει κάτι με καλή πρόθεση. Θα έπρεπε να σταματήσουμε να το κάνουμε αυτό. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να κάνεις ένα κομπλιμέντο ή να αδιαφορήσεις για κάτι που δε σου αρέσει. Πρέπει να κάνουμε ο ένας τον άλλο να νιώθει ασφαλής Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να δείχνεις όμορφος και υγιής».

«Για εμένα, το προηγούμενο σώμα που νομίζατε πως ήταν υγιές, ήταν η πιο ανθυγιεινή μορφή μου, έπαιρνα πολλά αντικαταθλιπτικά, έπινα αλκοόλ και έτρωγα χάλια. Ήμουν στο χειρότερο σημείο της ζωής μου και εσείς νομίζατε πως το σώμα μου ήταν υγιές. Το ξέρω ότι δε θα έπρεπε να το σχολιάζω αλλά η υγεία μπορεί να δείχνει διαφορετική από άνθρωπο σε άνθρωπο», συνέχισε η Ariana Grande.

Η τραγουδίστρια κατέληξε λέγοντας πως «ποτέ δεν ξέρετε τι περνά κάποιος. Να είστε ευγενικοί και με τους άλλους και με τους εαυτούς σας. Σας αγαπώ και είστε όμορφοι».