Σε τροχαίο ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά το οποίο η παρουσιάστρια χτύπησε με το αυτοκίνητό της μια ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το Ασκληπιείο Βούλας. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (05/04) την στιγμή που η ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο έξω από το νοσοκομείο.

Ο σύζυγος της ηλικιωμένης γυναίκας μίλησε στην εκπομπή «Τ-Live» το μεσημέρι της Παρασκευής (07/04) και όπως τόνισε ήταν η «κακιά ώρα» και ότι η σύζυγός του θα υποβληθεί σε χειρουργείο καθώς υπέστη κάταγμα.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής T-Live, Μάρω Κανελλάκη, πραγματοποίησε επιτόπιο ρεπορτάζ στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος, σημειώνοντας ότι σύμφωνα με την Τροχαία Νοτιοανατολικής Αττικής, η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν λίγο πριν τη διάβαση πεζών και πως το όριο ταχύτητας στον συγκεκριμένο δρόμο είναι τα 30 χλμ/ώρα.

«Η γυναίκα μου είναι τραυματισμένη. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν θυμάται τίποτα. Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο. Σήμερα της έκαναν αξονική, θα χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει ούτε το χέρι της, ούτε τίποτα. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και χθες και σήμερα. Μια απροσεξία ήταν, η Αστυνομία έχει το πόρισμα» ανέφερε ο σύζυγος της ηλικιωμένης.

Σε ότι αφορά το αν «πετάχτηκε» στο δρόμο η σύζυγός του, είπε πως: «Αυτό είναι λάθος. Γιατί είναι χτυπημένη στη μέση του δρόμου. Δεν είναι στην άκρη του πεζοδρομίου. Έχει διάβαση πεζών εκεί. Τι να πω; Μπροστά στο νοσοκομείο με τέτοιες ταχύτητες. Για να έχει τέτοια εκτίναξη και να πέσει πάνω στο καπό της; Τι να πω; Ότι μου είπε η σύζυγός μου σας λέω. Μου είπε ότι κοίταξε δεξιά και αριστερά και μετά πέρασε. Τώρα, από πού βγήκε η Κωνσταντίνα; Δεν ξέρω. Έγινε τώρα. Δεν μπορεί να περπατήσει, είναι με καθετήρες. Τι να πω εγώ; Να κυνηγήσω την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Λες και το ήθελε; Πάνω στην κακιά ώρα έγινε. Συμβαίνουν αυτά».

«Η εντολέας μου δεν ευθύνεται, η ταχύτητα ήταν σχεδόν μηδενική. Αυτό που προέχει για την κυρία Σπυροπούλου είναι η ταχεία ανάρρωση της παθούσας», τόνισε αργότερα στην εκπομπή ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Ανδρέας Μήτσαινας.