Ο Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ταξίδεψαν στο Ντουμπάι και μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους φωτογραφίες από το ταξίδι τους. Μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ, τόσο ο τραγουδιστής, όσο και το μοντέλο έχουν αναρτήσει διάφορες φωτογραφίες τους που δείχνουν ξέγνοιαστοι και χαλαροί να απολαμβάνουν το ζεστό ήλιο.

Ο Χρήστος Μάστορας πόζαρε στον φακό, φορώντας μόνο ένα παντελόνι και ένα μαντήλι στο κεφάλι ενώ η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία ανέβασε περισσότερα στιγμιότυπα στο προφίλ της από τις περιηγήσεις της στο Ντουμπάι φόρεσε ένα πράσινο αμάνικο αποκαλυπτικό μπλουζάκι και είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλό κότσο…

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Φεβρουάριου η Γαρυφαλλιά Καληφώνη περπάτησε στην πασαρέλα σόου, φορώντας ένα νυφικό και σε δηλώσεις που έκανε αργότερα, αποκάλυψε ότι στέλνει συχνά στον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, φωτογραφίες της με νυφικά.

Παρά τις φήμες που ήθελαν τη σχέση τους να περνά κρίση, το διέψευσαν καθώς οι δυο τους εθεάθησαν το μεσημέρι της  Τσικνοπέμπτης,16 Φεβρουαρίου, να κάνουν χαλαρή βόλτα…  αλλά και με την πρώτη τους κοινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις 20 Φεβρουαρίου.