Στη γυναίκα της ζωής της, Δήμητρα Παπαδήμα αλλά και τη μακρά επαγγελματική του πορεία αναφέρθηκε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega το πρωί της Δευτέρας (13/03).

«Λείπω από την τηλεόραση εδώ και 5 χρόνια. Πρώτον, γιατί δεν μου κάνουν προτάσεις και δεύτερον, όταν μου κάνουν, δεν με ενδιαφέρουν κι εμένα. Ξεπερνιόμαστε λίγο, λίγο. Δεν πειράζει, βγαίνουν νέα παιδιά. Δεν έχω κανένα παράπονο, χορτάτος είμαι. Δεν μπορώ να παίζω μέχρι να γίνω 280 χρονών» ανέφερε ο ηθοποιός σε ότι αφορά την αποχή του από την τηλεόραση.

Στη συνέχεια, θυμήθηκε τη συνεργασία του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς στην επιτυχημένη σειρά «Δύο Ξένοι» και είπε στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα: «Είχα πολύ καλή συνεργασία στους Δυο ξένους με όλους. Ο Αλέξανδρος Ρήγας με βοήθησε πολύ. Δεν είναι όλες οι συνεργασίες καλές. Στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” μάλωναν τα παιδιά μεταξύ τους. Μια μέρα μας είπαν αντίο σας και μην ξανάρθετε».

Για την συνεργασία που είχε με την Δέσποινα Βανδή και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Με τη Δέσποινα Βανδή είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά στους Δύο Ξένους. Η Δέσποινα στα γυρίσματα ήταν απλή, φιλική και επαγγελματίας. Καθόλου βεντέτα. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη ήταν εξαιρετική. Η Μίρκα είναι από τις αγαπημένες μου. Ξέρει πάντα πολύ καλά τη θέση της. Δεν ξεπερνάει τα εσκαμμένα».

Όσο για τη σχέση του με τη Δήμητρα Παπαδήμα, δήλωσε: «Δεν ζηλεύω πια τη Δήμητρα ούτε εκείνη εμένα. Αυτά είναι ανησυχίες νέων και αβέβαιων ανθρώπων», ενώ πρόσθεσε για το πρώτο τους ραντεβού: «Είχα στεναχωρηθεί μετά το πρώτο μας ραντεβού, είχα αργήσει πολύ. Την πήρα μετά από καιρό και μου είπε “άντε παράτα με”, μετά εξομαλύνθηκαν τα πράγματα κι ήρθε ο έρωτας».

«Μου έχει κάνει εκείνη πρόταση γάμου της είπα “όχι, τώρα δεν θέλω εγώ”. Εκείνη ήθελε κοινωνικό γάμο, ενώ εγώ της είχα πει να πάμε να κρυφτούμε κάπου, να πάμε στο δημαρχείο, να βάλουμε μια τζίφρα και να τελειώνουμε. Θα της ξαναέκανα πρόταση. Την αγαπάω τη Δήμητρα. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Βέβαια, έχουμε και μεγάλες κόντρες», σημείωσε για την αγαπημένη του.

Τέλος, σχετικά με την περιπέτεια υγείας που πέρασε είπε: «Δεν με φόβισε, είμαι λίγο μοιρολάτρης. Είπα “αν μου έρθει, μου ‘ρθε”. Η Δήμητρα προσπαθεί να με κουλαντρίσει λίγο, μου δίνει όλο κολοκυθάκια και φακές να φάω κι εγώ βγαίνω και τρώω τα κοντοσούβλια μου».