Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Κόλιν Φάρελ στους δρόμους του Μανχάταν το πρωί της Δευτέρας. Ο 46χρονος πρωταγωνιστής του «Daredevil» βρέθηκε εκεί καθώς γύριζε σκηνές για την επερχόμενη σειρά του HBO Max «The Penguin». Ο Ιρλανδός επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως ο υπερκακός της DC Comics, «The Penguin», έναν ρόλο που έπαιξε για πρώτη φορά στην περσινή κινηματογραφική επιτυχία «The Batman».

Ο Πιγκουίνος, ένας μαφιόζος της Γκόθαμ Σίτι, γνωστός και ως Όσβαλντ Τσέστερφιλντ Κόμπλεποτ, είναι ένας από τους πιο μόνιμους εχθρούς του Μπάτμαν, γνωστός για το βαρύ σώμα του και την υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών του.

Προκειμένου να μεταμορφωθεί στον εύσωμο κακοποιό, ο Farrell φοράει προσθετικά προσώπου που του προσδίδουν ένα διπλοσάγονο και στίγματα στο δέρμα. Τα φουντωτά φρύδια και οι πυκνές σκούρες μπούκλες του σταρ, που είναι η υπογραφή του, καλύπτονται επίσης από τη δουλειά των καλλυντικών του Χόλιγουντ.

Ο Farrell αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι θα πρωταγωνιστήσει στη νέα spinoff σειρά τον περασμένο μήνα, λέγοντας ότι είναι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει στον χαρακτήρα του και θα εντρυφήσει στον κακό ψυχισμό του Penguin.

«Υπήρχε όλη αυτή η εξαιρετική δουλειά που έγινε από τον [makeup artists] Mike Marino και τον Mike Fontaine και την ομάδα του, και σκέφτηκα ότι ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου, που θα κάναμε τις έξι ή επτά σκηνές που κάναμε στην ταινία. Ήμουν ευγνώμων γι’ αυτές, αλλά ήθελα περισσότερες», δήλωσε στο Variety.

Λεπτομέρειες για την πλοκή του «The Penguin» δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά η περιορισμένη σειρά αναμένεται να συνεχίσει τα γυρίσματα για τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, ο Farrell αναμένεται να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από τα γυρίσματα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για να παρευρεθεί την Κυριακή στα βραβεία Όσκαρ στο Λος Άντζελες.

Ο καρδιοκατακτητής είναι υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου ηθοποιού για τον ρόλο του στην ταινία «Οι Μπάνσι του Ινισερίν», μια ερμηνεία που του έχει χαρίσει διθυραμβικά σχόλια. Ωστόσο, ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από τους υποψήφιους Brendan Fraser (“The Whale”), Austin Butler (“Elvis”), Paul Mescal (“Aftersun”) και Bill Nighy (“Living”).