Η Christy αποφάσισε να ανεβάσει στο TikTok το πρώτο παθιασμένο φιλί που μοιράστηκε με τον σύζυγό της όταν παντρεύτηκαν και σίγουρα δεν είναι η πρώτη που έκανε μάρτυρες μιας τόσο ιδιωτικής στιγμής τους χρήστες της πλατφόρμας. Το διαφορετικό στην περίπτωσή της είναι ότι το άλλο της μισό είναι ο πρώην πατριός της, ο πρώην δηλαδή αγαπημένος της μητέρας της!

«Ο γάμος με τον πατριό μου ήταν η πιο σωστή απόφαση που πήρα» καυχιέται η νεαρή μητέρα δύο παιδιών από την Τάμπα της Φλόριντα, με το βίντεο να γίνεται viral και να προβάλλεται 18,8 εκατομμύρια φορές. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια δεν ήταν πολύ κολακευτικά για την απόφαση της Christy.

«Υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, γιατί αυτόν;» είπε ένας. «Δεν θα έπρεπε να υπάρχει άντρας που να μπορεί να λέει “δεν το έκανε έτσι η μαμά σου” ειρωνεύτηκε άλλος. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν μάνα και κόρη μιλιούνται, τονίζοντας ότι στον κώδικα ηθικής ο πρώην μιας γυναίκας δεν θα έπρεπε να αγγίζεται από τους φίλους και την οικογένειά της.

Σε επόμενο βίντεο η Christy διαβεβαίωσε τους followers της ότι η μητέρα της – η οποία φέρεται να είναι στο φόντο του βίντεο του γάμου και να φωτογραφίζει το ευτυχισμένο ζευγάρι – υποστηρίζει πλήρως την ένωσή τους αναφέρει η New York Post. Η γυναίκα διευκρίνισε ότι δεν την μεγάλωσε ο πατριός της, ότι όταν τον γνώρισε ήταν ενήλικη και ότι μαζί με τη μητέρα της δεν είχαν αποκτήσει παιδιά.

@christywho_

This filter is insane 🥴😳🤡 plz leave my kids and unalived brother out of this. #agegap

♬ Love – kouz1