Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open βρέθηκε η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη το πρωί της Τρίτης (21/02). Με αφορμή την συμμετοχή της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν με την ανεργία, ενώ σχολίασε και τον ρατσισμό υπάρχει στον χώρο της υποκριτικής.

«Έχει τύχει να κάνω κι άλλες δουλειές λόγω ανεργίας. Και babysitting έχω κάνει και ταμίας… μπορεί και να τα ξανακάνω. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει» παραδέχθηκε η Τζένη Διαγούπη και πρόσθεσε: «Δεν ήταν πολύ μακριά. Ήταν το 2018, όταν βρέθηκα εκτός δουλειάς, αλλά το αντιμετώπισα».

«Στη δουλειά μου δεν έχω δεχθεί ρατσισμό. Μπορεί να μην έχω παίξει ποτέ μία ερωτική σκηνή αλλά αυτό υπάρχει από το σεναριακό κομμάτι, έτσι γράφεται το σενάριο. Αυτό συμβαίνει στις γυναίκες και όχι τόσο στους άντρες, ειδικά όταν περνάνε τα 40-45. Παύει να είναι ερωτική για το τηλεοπτικό γεγονός» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Πρέπει να κάνεις τη μάνα, την αδελφή, μια γεροντοκόρη. Τελικά, σεναριακά στην τηλεόραση δεν έχει δικαίωμα μία γυναίκα στα 50 ή στα 60 να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα» σημείωσε η ηθοποιός. Διαγούπη.

«Με φλερτάρουν στα social media, δεν έχω παράπονο. Δεν έχω βγει ραντεβού με θαυμαστή, πρέπει να τον ξέρω καλά» παραδέχθηκε στη συνέχεια η Τζένη Διαγούπη.