Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και εγγονός του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου είναι ερωτευμένος και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο πλευρό της αγαπημένης του. Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος ο οποίος είναι και βαφτιστήρι του διαδόχου του θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας, πρίγκιπα Ουίλιαμ απαθανατίστηκε στο πλευρό της 36χρονης Πόπι Ντελεβίν στο Λονδίνο.

Ο 24χρονος και το σούπερ μόντελ απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα στο δυτικό Λονδίνο, όπου ζει η αδελφή της Πόπι, Κάρα Ντελεβίν.

Παρά τη διαφορά ηλικίας 12 ετών που τους χωρίζει, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου εδώ και καιρό.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού αλλά και στο… γάμο της Πόπι Ντελεβίν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή Live News, η 36χρονη δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο και φαίνεται πως είναι ακόμα παντρεμένη αλλά μόνο στα «χαρτιά» καθώς βρίσκεται σε διάσταση από τον σύζυγό της, Τζέιμς Κουκ.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος

Ο Τίνο, έτσι φωνάζουν τον Αλέξιο – Κωνσταντίνο οι φίλοι του, θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες της Ευρώπης. Είναι εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β’, ο οποίος ήταν ξάδελφος του βασιλιά Καρόλου και ένας από τους πέντε νονούς του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Πόπι Ντελεβίν: Ποια είναι η σύντροφος

Μοντέλο και ηθοποιός με καταγωγή από τη Βρετανία, η Πόπι Ντελεβίν είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Κάρα Ντελεβίν. Η Πόπι Ντελεβίν αποτελεί μια από τις αξιοσημείωτες παρουσίες στον κόσμο της υψηλής μόδας. Γεννημένη στις 3 Μαΐου 1986 στο Λονδίνο της Αγγλίας. Η καριέρα της ξεκίνησε σε μικρή ηλικία και γρήγορα διέγραψε τη δική της πορεία.

Στο πορτφόλιο της περιλαμβάνονται συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως Chanel, Louis Vuitton και Dolce & Gabbana.