Για το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, τον αντικαπνιστικό νόμο στα νυχτερινά κέντρα με αφορμή τη φωτογραφία του ηθοποιού με τσιγάρο αλλά και το Survivor All Star, μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Εγώ ειλικρινά έχω καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να βρω τρόπο να το λύσουμε αυτό. Δεν λύνεται το τσιγάρο. Όσο υπάρχουν κέντρα διασκέδασης θα καπνίζει ο κόσμος μέσα» λέει αρχικά ο επιχειρηματίας, μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», ενώ για τους καλλιτέχνες που έχουν φωτογραφηθεί να κρατούν τσιγάρο επάνω στη σκηνή λέει: «Δεν έκαναν και κανένα έγκλημα, ένα τσιγάρο άναψαν».

Όσο για τον έρωτα του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσπονας Βανδή, εκφράζει τις επιφυλάξεις του: «Εγώ έχω τις αντιρρήσεις μου σε ορισμένα πράγματα. Μέχρι ένα σημείο επιτρέπεται. Όταν είσαι κριτής σε μια εκπομπή και έχεις και κάποια παιδιά μεγάλα, θέλει κάποιο σεβασμό αυτό το πράγμα. Ο Βοσκόπουλος μου λέει μια φορά: με τρώει το κεφάλι μου. “Ε ξύσου” του λέω εγώ. “Τρελός είσαι; Με βλέπουν όλοι” μου λέει. Ήξερε ότι είναι ο Βοσκόπουλος και προστάτευε τον εαυτό του».

Ο επιχειρηματίας ρωτήθηκε και για το φετινό Survivor All Star, καθώς ο γιος του έχει περάσει στο παρελθόν, από το ριάλιτι επιβίωσης. «Προτιμούσα να δω καινούργιες φάτσες φέτος. Άλλοι χόντρυναν, άλλους τους έπεσαν τα μαλλιά. Το μόνο που κάθομαι και σκέφτομαι είναι: αν αυτός ο Μαρτίκας έχει όλα αυτά τα φαρμακεία που λέει, τι θέλει τώρα η αλεπού στο παζάρι; Τι δουλειά έχει αυτός να τα βάζει με τα παιδαρέλια; Τι έχει να κερδίσει; Πέρσι τη βρήκε τη γυναίκα εκεί, φέτος θα την χάσει οπωσδήποτε» είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.