Τίποτα δεν άφησε στον Ντόναλντ Τραμπ, η πρώην σύζυγός του Ιβάνα Τραμπ η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο.

Η περιουσία της ύψους 34 εκατομμυρίων δολαρίων, μοιράστηκε μεταξύ των παιδιών της, των φίλων της και φιλανθρωπικών οργανώσεων με τον Ντόναλντ Τραμπ να μένει εκτός.

Σύμφωνα με το Insider την πλειονότητα της περιουσίας της συμπεριλαμβανομένων των κοσμημάτων της και τυχόν κεφαλαίων από την πώληση της συλλογής γουναρικών της τα άφησε στα παιδιά της Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, Ιβάνκα Τραμπ και Έρικ Τραμπ.

Το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο που αφήνει η Ιβάνα είναι το σπίτι στη Νέα Υόρκη, το οποίο βρίσκεται μισό τετράγωνο μακριά από το Σέντραλ Παρκ με τους κληρονόμους να θέλουν να το πουλήσουν 265 εκατ.δολάρια. Είναι πάντως δύσκολο το ακίνητο να φτάσει τη συγκεκριμένη τιμή, τα χρήματα πάντως από την πώληση, θα μοιραστούν ισότιμα ανάμεσα στον Ντον τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ.

Ένα διαμέρισμα στη Φλόριντα, που εκτιμάται από την Redfin ότι έχει αξία 1.148.407 δολάρια, έμεινε στη φίλη και πρώην νταντά της, Ντόροθι Κάρι.

Τα υπόλοιπα ρούχα της δωρίστηκαν στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό και τον Στρατό Σωτηρίας, τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που αναγνωρίζονται στα αρχεία της διαθήκης.

Να σημειωθεί ότι η Ιβάνα Τραμπ παντρεύτηκε άλλες δύο φορές, πριν πεθάνει σε ηλικία 73 ετών. Ο πιο πρόσφατος πρώην σύζυγός της, Rossano Rubicondi, ένας Ιταλός γοητευτικός τυχοδιώκτης, 23 χρόνια μικρότερός της, πέθανε το 2021, αν και η διαθήκη της που γράφτηκε και επικυρώθηκε το 2019 προέβλεπε να του κληροδοτήσει ένα ακίνητο στο Σεν Τροπέ της Γαλλίας.