Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση από πότε που ανακοίνωσε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας έκανε η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ στην τελετή των «Critics Choice Awards 2023» που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λος Άντζελες.

Είναι η πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού μετά την ανακοίνωσή της ότι διαγνώστηκε με την ασθένεια την άνοιξη του 2021. Δεν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί αλλά φωτογραφήθηκε στα παρασκήνια της τελετής.

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ ήταν υποψήφια στην κατηγορία καλύτερης ηθοποιού σε κωμική σειρά για τη συμμετοχή της στη σειρά «Dead to Me» ένας ρόλος που όπως είχε δηλώσει στο Variety ίσως είναι ο τελευταίος για εκείνη, αφού η πάθησή της τη δυσκολεύει αρκετά.

«Είχα μια απίστευτα δύσκολη χρονιά και σήμερα αυτό με έκανε να χαμογελάσω, είχε γράψει η ηθοποιός στα social media για την υποψηφιότητά της όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημειωτέον ήταν η τρίτη υποψηφιότητα της ηθοποιού στα συγκεκριμένα βραβεία για την ερμηνεία της ως Τζεν Χάρντινγκ στην τηλεοπτική σειρά «Dead to Me», σύμφωνα με το People.