Ο Νίκος Βουρλιώτης, κατά κόσμον Nivo, μίλησε στο Tik Tok και τη σελίδα Athens_face σχετικά με την τραπ μουσική, αλλά και το νέο τραγούδι σε συνεργασία με τον Γιώργο Αλκαίο.

Ο γνωστός ράπερ που από τα πρώτα του μουσικά βήματα «απεικονίζει» μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του τα προβλήματα της κοινωνίας, δεν μασάει για ακόμη μια φορά τα λόγια του.

«Όλοι κατηγορούν την τραπ και δεν έχει κατηγορήσει κανείς την κοινωνία που εμπνέει την τραπ. Ασχοληθείτε επιτέλους με τον ηθικό αυτουργό. Η μουσική ήταν πάντα η βιτρίνα της κοινωνίας, ότι είχε στο τραπέζι αυτό θα έτρωγες. Αυτό έχει η κοινωνία, αυτό που περιγράφει η τραπ. Παρακράτος, εύκολο χρήμα, μαύρο χρήμα και όλα τα υπόλοιπα που περιγράφει. Εάν υπερβάλλουν ή όχι οι πρωταγωνιστές και εάν εμπνέονται για να κάνουν τη ζωή που περιγράφουν, εμένα δεν με αφορά. Ο γιατρός δεν ανέχεται να τον κακολογήσεις, αλλά ανέχεται να διαχειριστεί με ανηθικότητα τον όρκο του, τον τίτλο του και τον ρόλο που έχει ως επιστήμονας στην κοινωνία. Ο άλλος δεν έχει κάποιο τρόπο, απλά εκφράζει την άποψή του και έχει κάθε δικαίωμα να την εκφράσει», αναφέρει σε ένα από τα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί.

Σε άλλο μέρος του βίντεο, μιλά για το τραγούδι σε συνεργασία με τον Γιώργο Αλκαίο, ο οποίος έχει 11 χρόνια να εμφανιστεί στο μουσικό κομμάτι. Έχει τίτλο «Πρώτη του μήνα», με ημερομηνία κυκλοφορίας την 1η Ιανουαρίου 2023.

«Κάνουμε ένα τραγούδι, για τα οποίο θα πρέπει κάτω από κάποιες άλλες συνθήκες να πάμε φυλακή. Κατονομάζουμε τα πράγματα με τόσο ρεαλισμό, με τόση αυθεντικότητα και αλήθεια, γι΄ αυτό και ο υπότιτλος του τραγουδιού είναι “Πρώτη του μήνα, η αλήθεια θα σοκάρει”. Είναι τεράστια ανάγκη στις μέρες να ξαναμπούν κάποια πράγματα στη θέση τους. Να ξαναμιλήσουμε, να πούμε τα πράγματα ως έχουν, χωρίς τον φόβο της κριτικής, Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι θα είναι η αρχή για να εμπνευστούν και να επηρεαστούν και οι υπόλοιποι».