Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απασχόλησαν πρόσφατα τα media, όταν κυκλοφόρησαν έντονες φήμες που ανέφεραν ότι οι δυο τους ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα φωτογράφιζαν τη νέα σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και ήθελαν την αθλητικογράφο να έχει κάνει το επόμενο βήμα στα προσωπικά της. Παρ’ όλα αυτά, ένα στόρι του Κωνσταντίνου Βασάλου από το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ήρθε να «ταράξει» και πάλι τα νερά.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανάρτησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ένα story από το βράδυ της Κυριακής, στο οποίο διακρίνεται φευγαλέα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στο βίντεο από το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ο Κωνσταντίνος Βασάλος δείχνει την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Φίλιππο Ιωάννου, τον Mente Fuerte και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, οι οποίοι παραδέχονται την ήττα τους σε κάποιο παιχνίδι που έπαιζαν.

Όμως, στην προσπάθειά του να τραβήξει και την αντίδραση της δικής του νικήτριας ομάδας, που την αποτελούσαν ο ίδιος, η Μαρία Σολωμού και οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος γύρισε την κάμερα και για μια στιγμή διακρίνουμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να κάθεται στον απέναντι καναπέ.

Τι συμβαίνει πραγματικά ανάμεσα στους δύο; Είναι ακόμη μαζί ή πρόκειται για απλή συνύπαρξη στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν; Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο θα βρίσκονται μεταξύ των παικτών στο All-Star Survivor, που κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις 8 Ιανουαρίου.