Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Da» στην οποία πρωταγωνιστεί και αποτελεί ένα φόρο τιμής στη μητέρα του, ο Γρηγόρης Βαλτινός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής (16/12) και εξήγησε γιατί ο θάνατος της μαμάς του είναι «μια μαύρη τρύπα μέσα του».

«Ο Da δεν είναι ένας άλλος, είναι η ίδια η μητέρα μου, είναι ρόλος φόρος – τιμής. Κάθε βράδυ, πριν ξεκινήσω την παράσταση την έχω στο μυαλό μου και νιώθω ότι παίζει εκείνη τον ρόλο» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Βαλτινός.

«Ήταν τα πάντα για μένα, μάνα και πατέρας, αδελφή. Δεν ξεπερνιέται ποτέ η απώλεια της μητέρας μου» ανέφερε ο ηθοποιός για τον θάνατο της μητέρας του που τον στιγμάτισε.

Τέλος, ο Γρηγόρης Βαλτινός αποκάλυψε πως όταν η μητέρα του «έφυγε» από τη ζωή, εκείνος βρισκόταν σε περιοδεία: «Δεν ήμουν στην τελευταία στιγμή της μητέρας μου όταν πέθανε, ήμουν σε περιοδεία. Πέθανε και δεν ήμουν δίπλα της. Αυτό είναι μία μαύρη τρύπα μέσα μου… Πέταξα με το αεροπλάνο το πρωί, κάναμε την κηδεία και το βράδυ έπαιξα στην παράσταση».