Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που περιμένουν με γλυκιά προσμονή το πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι που σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε σε σύμφωνο συμβίωσης αναμένεται να υποδεχτεί όπως δήλωσε η γνωστή influencer το νέο μέλος στις γιορτές.

Η χαρά για τον ερχομό του μπέμπη όχι μόνο δεν κρύβεται στη μέλλουσα μανούλα, αλλά σύμφωνα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου το γεγονός ότι θα γίνει μαμά έχει βγάλει και έναν άλλο εαυτό στην καλή του, αυτόν της καλής νοικοκυράς, που έχει αφήσει πίσω της τις εποχές με τα γκλαμουράτα ταξίδια στο Ντουμπάι.

Κρίνοντας όμως από την απάντηση που του έδωσε η influencer στο βίντεο που εκείνος ανέβασε στο Instagram μάλλον έπεσε πολύ έξω…

«Έχεις γίνει η πρώτη μαγείρισσα. Έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών. Σε όλα. Τι να πρωτοθυμηθώ. Πάει η Ιωάννα Τούνη με τις φωτογραφίσεις, με το Ντουμπάι… Έχει γίνει η Ιωάννα Τούνη η νοικοκυρά» ακούγεται να της λέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Και τότε εκείνη του απάντησε: «Ναι, καλά περίμενε να γεννήσω και θα σου πω εγώ. Θα πάρω το μικρό βλαστάρι και θα το πάω στον κόσμο. Αυτό εδώ απόλαυσέ το όσο κρατήσει».