Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε στο Λονδίνο όπου πραγματοποίησε φωτογράφιση με λαμπερά ρούχα για λογαριασμό εταιρείας ρούχων της αδερφής της. Οι φωτογραφίες αυτές προκάλεσαν διχασμό στον κόσμο του twitter καθώς μερίδα των χρηστών υποστήριξε πως οι εικόνες αυτές δεν συνάδουν με τις πολιτικές πεποιθήσεις, ενώ ο αντίλογος ανέφερε πως η τραγουδίστρια μπορεί να φοράει ότι θέλει.

Το σχόλιο το οποίο αναδημοσιεύθηκε περισσότερο ήταν αυτό του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου ο οποιός ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Παλεύουμε τον κακό καπιταλισμό στο Κομμουνιστικό Λονδίνο».

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha συνάντησε την ηθοποιό Ελένη Γερασιμίδου η οποία κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα.

«Βρισκόμαστε σε μία εποχή που πρέπει να δικαιολογούμαστε για το καθετί χωρίς λόγο. Όλη αυτή η άποψη είναι τόσο ντεμοντέ. Την ξέρω ως καλλιτέχνιδα τη Νατάσσα Μποφίλιου, νομίζω ότι κερδίζει ό,τι κερδίζει με τη σκληρή δουλειά της. Σε δύσκολες εποχές που διανύουμε όσοι ασχολούμαστε με τον πολιτισμό. Της δίνει το δικαίωμα αυτό το σύστημα στο οποίο ζούμε να χρησιμοποιεί τα χρήματά της όπως θέλει» ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

«Δεν τον γνωρίζω τον κύριο, δεν έτυχε δηλαδή. Σπουδαίος πρέπει να είναι και έχει και σπουδαίες απόψεις… αλλά είναι πολύ πασέ. Δηλαδή τι έπρεπε να φοράει μία καλλιτέχνις; Εγώ που είμαι 73 ετών, όταν είναι να εμφανιστώ κάπου, προσπαθώ να είμαι καλοφτιαγμένη, μακιγιαρισμένη και ντυμένη ωραία» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Είμαι πολύ θυμωμένη. Να μας αφήσουν ήσυχους. Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε τις δουλειές μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αυτός, αν βγάλει λεφτά, να τα δωρίσει στην Κιβωτό του Κόσμου. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας, τα λεφτά που κερδίζει να τα κάνει ό,τι θέλει ο κύριος Ποσειδώνας και κάποιοι κακοί άνθρωποι που γράφουν στα blogs» κατέληξε η Ελένη Γερασιμίδου.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Τη λατρεύω

Ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ενημερώθηκε για τις δηλώσεις της Ελένης Γερασιμίδου και θέλησε να απαντήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

«Λοιπόν 2 λόγια σχετικά και με αυτό εδώ που προέκυψε:

1. Γνωριζόμαστε χρόνια και μιλήσαμε για ώρα στο τηλέφωνο και πέρυσι που ήμουν στο Love It και πρόπερσι στο ΣΚFamily που ήταν να της κάνω συνέντευξη, αλλά τελικά δεν κάναμε. Ίσως απλά δεν με θυμάται η γυναίκα.

2. Την λατρεύω και ας με – μου πει ότι θέλει» έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και συνόδευσε την ανάρτησή του με μια κόκκινη καρδούλα.

Λοιπόν 2 λόγια σχετικά και με αυτό εδώ που προέκυψε:1. Γνωριζόμαστε χρόνια και μιλήσαμε για ώρα στο τηλέφωνο και πέρυσι…

Posted by Poseidonas Giannopoulos on Tuesday, December 6, 2022