Στο πλευρό των γιων του θα σταθεί ο Έλτον Τζον για να τους στηρίξει να ακολουθήσουν τα δικά τους όνειρα, ακόμα και αν αυτά δεν σχετίζονται με τη μουσική. Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός μιλώντας στο E!News είπε ότι εάν οι γιοι του Elijah και Zachary έχουν κλίση στη μουσική θα τους ενθαρρύνει, αν όμως δεν θέλουν να ασχοληθούν μ’ αυτή και πάλι θα υποστηρίξει τα όνειρά τους.

«Είναι ακόμα μικροί, οπότε δεν είναι απολύτως σίγουροι (για το τι θα κάνουν). Αλλά φυσικά, όποια κι αν είναι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες τους, ο σύζυγός μου Ντέιβιντ και εγώ θα τους υποστηρίξουμε πλήρως» είπε λίγο μετά το σόου του στο στάδιο Dodgers του Λος Άντζελες.

Η συναυλία στις 20 Νοεμβρίου ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Farewell Yellow Brick Road Tour στη Βόρεια Αμερική. Οι JoJo Siwa, John Stamos, Miles Teller, Jenna Dewan, Sophia Bush ήταν μεταξύ των διασήμων που παρακολούθησαν τον βετεράνο τραγουδιστή.

«Φυσικά ανυπομονώ να περάσω περισσότερο χρόνο με τους γιους μου. Ανυπομονώ επίσης να μπορέσω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο και σε άλλες δραστηριότητές μου, όπως το Elton John AIDS Foundation».