Νέο τραγούδι κυκλοφόρησε ο Βαλάντης το οποίο όμως περιέχει μια λέξη η οποία χαρακτηρίστηκε ως «προκλητική». Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και εξήγησε πως δεν βρίζει τις γυναίκες μέσα από το νέο του τραγούδι και πως αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του που βίωνε έναν άσχημο χωρισμό.

«Είναι ένα τραγούδι που περιγράφει ένα κομμάτι της ζωής μου που πέρασα εξαιτίας ενός χωρισμού. Στο τραγούδι δεν βρίζω και θέλω να το διαχωρίσω από τις ιερόδουλες. Για μένα είναι γυναίκες που προσφέρουν χαρά στον κόσμο. Ο τίτλος του τραγουδιού μου είναι μια έκφραση πονηριάς. Αν κάποιοι θίγονται πρόβλημά τους. Τα ραδιόφωνα να το παίζουν μετά τις 12. Ό,τι κάνω δεν το κάνω για το ραδιόφωνο ή την τηλεόραση» ανέφερε αρχικά ο Βαλάντης.

«Δεν ξαναπήγαινα ποτέ στο Survivor. Ήταν μια στιγμή της ζωής μου. Δεν καταλαβαίνω ποιος είναι σταρ. Όταν ξεκίνησα άκουσα τη Ρούλα και έκοψα τα μαλλιά μου. Στα 50 μου θα σταματήσω το τραγούδι γιατί κουράστηκα. Μια ωραία συνεργασία που θα ήθελα να κάνω είναι ο Σταμάτης Γονίδης. Οι γυναίκες έπαιζαν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Τώρα πια είμαι χορτάτος από όλα. Τώρα απέχω από τη σχέση» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.