«Κανείς δεν ξέρει τίποτα, δεν μπορείς να το ξέρεις» τόνισε η Μαριάννα Τουμασάτου σε ερώτηση που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για το αν ο Πέτρος Φιλιππίδης απαλλαχθεί από τις κατηγορίες που τον «βαραίνουν», μπορεί να επιστρέψει στο θέατρο.

«Εσύ θα έπαιζες μαζί του ποτέ;» θέλησε να μάθει ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Πρωινού» του Ant1 το πρωί της Πέμπτης (10/11) απάντησε αρνητικά. «Όχι, γιατί δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί, ότι ήταν δίκαιη η απόφαση» τόνισε η ηθοποιός.

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτας Δούκα η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε πως: «Δεν μπορώ να έχω άποψη για το που και τι μπορεί να έχει δουλέψει κάποιος ηθοποιός. Εγώ έχω ταχθεί εδώ και πολλά χρόνια υπέρ των ανθρώπων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε κακοποίηση και παραμένω σε αυτή τη θέση. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, αυτό ξέρω εγώ. Όταν υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία λένε κάτι, δεν θεωρώ ότι έχουν αποφασίσει απλά και μόνο να κατηγορήσουν το όνομα και την εικόνα ενός ηθοποιού, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου. Από εκεί κι έπειτα, τα υπόλοιπα θα κριθούν στην ώρα τους».

Μιλώντας για τη Ζέτα Δούκα, η ηθοποιός σχολίασε: «Δεν θεωρώ ότι η Ζέτα έχει πει ψέματα, αν με ρωτάτε, αλλά δεν ήμουν παρούσα για να μπορώ να το δηλώσω. Έχω μιλήσει με τη Ζέτα κατ’ επανάληψη. Είναι ένα πλάσμα που κοινωνικά είναι πολύ ηχηρό, είναι πολύ δυναμικό πλάσμα και συζητάω μαζί της για πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το πράγμα το έχουμε συζητήσει…».