Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου, η Κέιτ Μος τι και αν έφτασε τα 46 της χρόνια συνεχίζει να προκαλεί σε κάθε της έξοδο. Το σέξι πρώην μοντέλο, φαίνεται πως δεν εγκαταλείπει ποτέ την όρεξή της για ξέφρενα πάρτι αλλά και άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις.

Ο φωτογραφικός φακός, την εντόπισε αυτή τη φορά σε πάρτι στο Λονδίνο, στο οποίο επέλεξε να εμφανιστεί με αχανές ντεκολτέ και χωρίς σουτιέν… με το στήθος της να βρίσκεται σε κοινή θέα. Η Κέιτ Μος στάθηκε πλάι στα ντεκ του φίλου της DJ Fat Tony χορεύοντας ξέφρενα μπροστά σε ένα πλήθος  που την επευφημούσε.

Το σούπερ μόντελ φωτογραφήθηκε με τους παρευρισκόμενους όλους και δεν σταματούσε να πίνει και να γελάει. Περνούσε καλά και φάνηκε.

Ωστόσο, λόγω της μεγάλης μάλλον κατανάλωσης ποτού, η Κέιτ Μος δεν κατάφερε να αρθρώσει μία πρόταση, όταν της δόθηκε το μικρόφωνο.

Αρκέστηκε στο να πει «καλησπέρα κυρίες και κύριοι»… και έκανε μια τεράστια παύση για να ελέγξει τα μηνύματα στο κινητό της. Οι άνθρωποι της Coca Cola που βρισκόταν δίπλα της, την βοήθησαν να ολοκληρώσει τον λόγο της ψιθυρίζοντας ό,τι έπρεπε να πει.

Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μος είχε καταφέρει να παραμείνει νηφάλια για 4 χρόνια από το ποτό. Αμέσως μετά αποχώρησε από το πάρτι αφήνοντας το στήθος της ελεύθερο και τα φλας των παπαράτσι πήραν «φωτιά».