Για την καριέρα της, για τον γάμο της, για την ενδοοικογειακή βία την οποία βίωσε λλά και για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που της θυμίζει τη ζωή της μίλησε η τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση. «Όπως την έζησα εγώ τη νύχτα δεν την έζησε κανείς» επεσήμανε και χαρακτήρισε τα σημερινά μαγαζιά «εκκλησία».

«Δεν ξέρω εάν πρέπει να το κάνω» απάντησε στο εάν θα έγραφε βιβλίο η Κατερίνα Στανίση.

«Αν έγραφα βιβλίο για τη ζωή μου θα έγραφα και για τα λάθη μου» δήλωσε η τραγουδίστρια μιλώντας την Τετάρτη (9/11) στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» εξηγώντας πως «θα πρέπει να ειπωθούν όλα».

«Το μέγα λάθος ήταν ότι παντρεύτηκα» υπογράμμισε μιλώντας για τα προσωπικά της και σημείωσε «δεν πρόκειται για γίνει ξανά, είμαι κατά του γάμου».

Μιλώντας δε για την ενδοοικογενειακή βία που βιώσε επεσήμανε «είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις αυτές».

«Αυτό όμως το πράγμα έχει παραγίνει. Σκοτώνονται… Χώρισε γι΄αυτό έχουν βγει και τα διαζύγια» ανέφερε η Κατερίνα Στανίση και εξήγησε πως έμενε στο σπίτι με τον σύντροφό της κάνοντας υπομονή και πιστεύοντας πως η κατάσταση θα αλλάξει.

«Η επαρχία ήταν πολύ δύσκολη, έφευγαν μπουκάλια»

«Κλαίω βλέποντας το ”Αυτή η νύχτα μένει”» αποκάλυψε η τραγουδίστρια. «Όπως την έζησα εγώ τη νύχτα δεν την έζησε κανείς. Τώρα τα μαγαζιά είναι ”εκκλησία”. Η επαρχία ήταν πολύ δύσκολη, έφευγαν μπουκάλια, τα πόδια μου είναι τραυματισμένα».

Αναφερόμενη δε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχοταν στο παρελθόν και συνεχίζουν να δέχονται οι τραγουδίστριες η Κατερίνα Στανίση δήλωσε πως ήταν κάτι που γινόταν και γίνεται και σήμερα.

«Το φλερτ μπορεί να παρεξηγηθεί. Όταν κάποιος σε φλερτάρει είτε το κάνεις είτε δεν το κάνεις. Δεν είναι πάντα παρενόχληση» σημείωσε η τραγουδίστρια.

«Δεν πουλάω μπουτιά γκομενέ, που είμαι βέβαια, αλλά πουλάω καριέρα» είπε κλείνοντας.