Είναι μαμά, αυτοαποκαλείται «MILF» και έχει γίνει viral στο TikTok για τα βιντεάκια που ανεβάζει, στα οποία φορά τα μικροσκοπικά της μπικίνι και δηλώνει ότι η ηλικία δεν την εμποδίζει να δείχνει το σώμα της. Η 54χρονη, η οποία αναρτά βίντεο ως @MissTwiggy1111, συγκέντρωσε περισσότερα από 145.000 views με ένα κλιπ με τον τίτλο «Χαρούμενη MILF».

«Όχι, όχι 20. Αγαπώ τα 54», έγραψε η TikToker στο βίντεο, στο οποίο χορεύει δίπλα σε μια πισίνα με ένα κόκκινο μπικίνι.

Εκατοντάδες άντρες θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν τη μητέρα, με έναν να γράφει: «Έχω μείνει άναυδος. Πανέμορφη».

«Εντελώς εντυπωσιακή», ήταν το σχόλιο ενός άλλου άντρα, που φρόντισε να χρησιμοποιήσει κεφαλαία γράμματα για να τονίσει τον ενθουσιασμό του.

Ακόμη και γυναίκες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους, λέγοντας ότι τις εμπνέει η 54χρονη και η αυτοπεποίθηση που δείχνει για το σώμα της, αψηφώντας την ηλικία.

«Τα κορίτσια στα 20 θα πέθαιναν για να μοιάζουν με εσένα», έγραψε κάποια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η @MissTwiggy1111 αναρτά σχετικά βίντεο στα social media. Η 54χρονη διαθέτει, όπως φαίνεται, μια μεγάλη συλλογή από μπικίνι, και συχνά εμφανίζεται δίπλα στην πισίνα.

Η ξανθιά, την οποία συχνά περνούν για 30άρα, έχει και έναν άλλον λογαριασμό, όπου αναρτά πιο πικάντικο περιεχόμενο για συνδρομητές που διατίθενται να πληρώσουν για αυτό.

«Σέξι, άτακτη MILF της διπλανής πόρτας», γράφει στην περιγραφή της. «Πάνω από 50, γυμνασμένη, έξυπνη και δημιουργική. Το κορμί μου είναι όλο φυσικό, όπως εγώ».