Η Σελένα Γκόμεζ φαίνεται πως έχει έρθει σε ρήξη με την πρώην φίλη της Φράνσια Ραΐσα η οποία μάλιστα της δώρισε το ένα της νεφρό το 2017. Η 30χρονη τραγουδίστρια, ήταν βαριά άρρωστη με λύκο όταν η συνάδελφος και κολλητή της, 34χρονη σήμερα Ραΐσα προσφέρθηκε να της χαρίσει το νεφρό της με τις δύο γυναίκες να υποβάλλονται στη δύσκολη και επίπονη διαδικασία της μεταμόσχευσης. Η Γκόμεζ περιέγραψε με λεπτομέρειες τη μάχη που έδωσε για την υγεία της στο ντοκιμαντέρ που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο «My Mind & Me».

Το μεγαλύτερο μέρος των πρώτων 15 λεπτών της ταινίας διαδραματίζεται το 2016, καθώς μια νεότερη Γκόμεζ –ήταν 23 τότε, 30 τώρα– προετοιμάζεται για την παγκόσμια περιοδεία για την υποστήριξη του άλμπουμ της Revival, που είχε σκοπό να ανανεώσει την εικόνα της από το αστέρι της Disney, σε ένα sex symbol.

Η περιοδεία Revival ακυρώθηκε μετά από 55 παραστάσεις, καθώς η Γκόμεζ μπήκε σε ψυχιατρική κλινική. Μιλώντας κάποιοι που γνώριζαν την κατάστασή της, που δεν εμφανίζονται για το υπόλοιπο της ταινίας, πιστοποιούν την απόλυτη κόλαση στην οποία βρισκόταν η Γκόμεζ.

Η μεταμόσχευση νεφρού το 2017 λόγω επιπλοκών από τον αυτοάνοσο λύκο, μια συμφιλίωση που καλύπτεται χωρίς ανάσα και οριστικός χωρισμός με τον Τζάστιν Μπίμπερ. συμφιλίωση με την οικογένειά της μετά την ψύχωση, άλλη μια παραμονή σε μονάδα θεραπείας με τη διάγνωση της διπολικής διαταραχής περιγράφονται στο ντοκιμαντέρ, όπως μεταδίδει η theguardian.

Ωστόσο άξιο απορίας είναι πως δεν έκανε καμία αναφορά στη Ραΐσα ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Rolling Stone», η Γκόμεζ κατονόμασε την Τέιλορ Σουίφτ ως τη μόνη διάσημη φίλη της.

Η Ραΐσα φανερά ενοχλημένη έκανε unfollow την Γκόμεζ στο Instagram μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ενώ δεν της άρεσε καθόλου που είπε πως η μόνη η διάσημη φίλη της είναι η Σουίφτ.

@selenagomez

#MyMindAndMe is streaming November 4 on @appletvplus

♬ original sound – Selena Gomez

Χθες η Γκόμεζ άφησε ένα σχόλιο κάτω από ένα βίντεο στο TikTok που συζητούσε για το πώς η Ραΐσα την έκανε unfollow μετά το «άδεισμα» στο ντοκιμαντέρ.

@selenagomez

“My Mind & Me” the song and lyric video are out tomorrow at 5 am PT!

♬ My Mind & Me – Selena Gomez

«Συγγνώμη που δεν ανέφερα κάθε άτομο που γνωρίζω», έγραψε η Σελένα στα σχόλια, σοκάροντας έτσι τους θαυμαστές της. Η Φράνσια έχει από τότε διαγράψει το σχόλιό της. Εν τω μεταξύ, η Γκόμεζ εξακολουθεί να την ακολουθεί στο Instagram.