Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, είναι γνωστό ότι είχε σχέση με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα είχαν κάνει μαζί αρκετές εμφανίσεις καθώς δεν έκρυβαν τη σχέση τους. Πλέον, ο επιχειρηματίας πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την γυναίκα του Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και περιμένουν μάλιστα το πρώτο τους παιδάκι. Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της είχε συνεχάρη τον πρώην σύντροφό της.

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, προβλήθηκε ένα σχετικό απόσπασμα στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στη σχέση της με τον επιχειρηματία στο παρελθόν και σημείωσε ότι αν μπορούσε να διαγράψει όσα έχουν να κάνουν με αυτή τη σχέση στο διαδίκτυο, θα το έκανε.

«Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη στο παρελθόν. Δεν ξέρω αν είχαν γνωριστεί και παλιότερα αλλά εντάξει, είναι και μια σχέση που δε με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει, ούτε τίποτα. Απλώς, λόγω της δημοσιότητας προβλήθηκε πολύ στα media. Ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει κάνει την οικογένειά του, είναι εκεί. Μακάρι να μπορούσα και από την Google να κατεβάσω τελείως αυτή τη σχέση. Δεν είναι μια από τις σχέσεις που θέλω να… Η τελευταία μου σχέση με τον Φίλιππο είναι πολύ σημαντική για μένα, με άλλαξε, με πήγε μπροστά. Είμαι περήφανη γι’ αυτή τη σχέση» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.