Ενός κακού μύρια έπονται… και αυτό που λένε το βιώνει η λατίνα τραγουδίστρια Σακίρα, η οποία περνάει ένα πολύ δύσκολο στάδιο στα προσωπικά της μετά τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ και δεν της έφτανε αυτό, η τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη με την νοσηλεία του πατέρα της.

Η Σακίρα φαίνεται πως εκτός από πανέμορφη και πολύ καλή τραγουδίστρια έχει και ευαίσθητες πτυχές, που μάλιστα δεν κρύβει. Η Κολομβιανή σταρ δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του πατέρα της. Μάλιστα, τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και ανέβασε βίντεο στο οποίο κάνει ότι μπορεί για να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του.

Στο βίντεο φαίνεται να βοηθά τον πατέρα της να κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης ενώ στην αίθουσα βρίσκεται και ο γιατρός του. H Σακίρα φαίνεται ενθουσιασμένη με τον πατέρα της που τα καταφέρνει ενώ του φιλάει τα πόδια.

«Και η ζωή συνεχίζεται μεταξύ επισκέψεων στο νοσοκομείο και αποκριάτικων στολών», έγραψε η Σακίρα στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο.

Σε προηγούμενη της ανάρτηση η τραγουδίστρια είχε ανέβασε φωτογραφίες από το Halloween που όπως εξήγησε το έκανε για τα παιδιά της καθώς ήθελε να είναι χαρούμενα.