Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε πρόσφατες δηλώσεις της αναφέρθηκε στο GNTM όταν συμμετείχε τονίζοντας πως αρρώσταινε όλο και πιο πολύ ενώ εξομολογήθηκε πώς βίωνε bullying χωρίς όμως να κατονομάσει από ποιον.

Η Ειρήνη Στεριανού η οποία ήταν ένα από τα μοντέλα που συμμετείχαν στο GNTM όταν στη θέση της κριτή καθόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του μοντέλου και παρουσιάστριας, σε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνας» έκανε προσπάθεια να εξηγήσει τι συνέβη τότε.

«Δεν είχα καταλάβει κάτι αλλά μην νομίζετε τους κριτές δεν τους βλέπαμε συχνά. Ίσως αυτό που βίωνε εξηγεί γιατί το έβγαζε πάνω μου. Και εγώ νιώθω ότι βίωσα μπούλινγκ από τους κριτές και ειδικά από την Ηλιάνα. Μου είχε πει ότι το μόνο που έβλεπε πάνω μου ήταν δύο στήθη και είχα δει ότι έλεγε “ωραία κοπέλα με τόσο μεγάλο στόμα”. Ίσως επειδή το βίωνε ίσως ήθελε να ξεσπάσει κάπου όλη αυτή την πίεση» τόνισε η πρώην παίκτρια του GNTM.

«Θεωρώ ότι η πίεση που δεχόταν ήταν από την κριτική επιτροπή. Στα διαλείμματα επικρατούσε “παγωμάρα”» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Στεριανού.