Επίθεση από σκύλο δέχθηκε ένα 14χρονο παιδί την ώρα που πήγαινε στο σχολείο οδηγώντας το πατίνι του στο Λαγονήσι. «Πήγαινε στο σχολείο του με το πατίνι του και του επιτέθηκε ένας σκύλος ράτσας Ακίτα, το παιδί δεν πρόλαβε να καταλάβει τι έγινε. Άρχισε ο σκύλος να τον δαγκώνει στο κεφάλι, στο πρόσωπο στα χέρια και για καλή του τύχη ήταν ένας παιδικός σταθμός λίγο πιο κάτω, όπου ήταν ο ιδιοκτήτης με δύο μπαμπάδες. Έτρεξαν να σώσουν το παιδί, βέβαια μέχρι να τρέξουν το σκυλί τον είχε δαγκώσει τον μικρό, ήταν απόσταση περίπου 300 μέτρων» περιέγραψε η μητέρα του νωρίτερα.

Το παιδί είναι ανιψιός της Μαρίας Καλάβρια και συγκεκριμένα γιος της αδερφής της. Το μοντέλο, το πρωί της Δευτέρας (31/10) σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε στο «απαράδεκτο», όπως το χαρακτήρισε, σκηνικό.

«Το παιδί είναι σοκαρισμένο. Είναι πρησμένο, έχει αρκετά ράμματα, έχει χτυπήσει στο κεφάλι του, στο μάγουλό του, στο χέρι του στο πόδι του, αλλά το σοκ είναι το μεγαλύτερο. Ευτυχώς δεν έχει πάθει και πολλά πράγματα από ό,τι θα μπορούσε να έχει πάθει» είπε αρχικά η Μαρία Καλάβρια.

«Ευτυχώς που ήταν ένας παιδικός σταθμός εκεί κοντά και είδαν το συμβάν και έτρεξαν για να απομακρύνουν τον σκύλο από το μικρό. Ο ιδιοκτήτης εμφανίστηκε στο κέντρο Υγείας στα Καλύβια, όπου μεταφέρθηκε το παιδί κι αυτό που είπε ο ιδιοκτήτης στην αδελφή μου είναι ότι κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή κι έφυγε από το σπίτι. Το θεωρώ απαράδεκτο» ανέφερε χαρακτηριστικά.