Δεν μας έχει συνηθίσει να σιωπά και να μιλάει μόνο μέσα από τους ρόλους της. Η Κλέλια Ρένεση είναι ένα δημόσιο πρόσωπο που χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, πολλές φορές τοποθετείται μέσω των social media για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, θέτοντας άφοβα την άποψή της στην κρίση του κοινού χωρίς να κάνει δεύτερες σκέψεις γι’ αυτό.

Η ηθοποιός, που μιλάει πάντα ανοιχτά και δε διστάζει να εκφράσει την γνώμη της δημοσίως, αυτό θέλησε να κάνει και τούτη τη φορά.

Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ρένεση έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο, μέσα από το οποίο θέλησε να μιλήσει στα κορίτσια που έχουν πέσει θύματα revenge porn, αλλά και να αφυπνίσει τις γυναίκες για το θέμα της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο των αδρών που γνωρίζουν.

«Το σώμα πάντα γνωρίζει. Έχει γνώση βαθιά, παλαιά και αμετάκλητη. Το κρίμα είναι ότι πάψαμε να το ακούμε. Ο νους μπολιάστηκε με χίλιους δυο ξένους εντολείς. Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, πάντα το σώμα σου μιλάει.. σε καλεί κοντά του ή σε απωθεί.. αν κάνεις ησυχία θα το ακούσεις να μιλάει ξεκάθαρα.. όχι δεν μας αξίζει να φοβόμαστε κορίτσια επειδή ένας χυδαίος ανόητος πούλησε σαν προϊόν δυο στιγμές έρωτα.. όχι δεν αξίζει να κρυβόμαστε επειδή ο άλλος έδειχνε καλό παιδί και κοινωνικά καταξιωμένος, αλλά το σκότωσε το όμορφο κορίτσι του… όταν μια γυναίκα μοιράζεται την ιερή θηλυκότητα της δεν μπορεί παρά μόνο ιερό ναό να δημιουργήσει.. κ κει μέσα δεν χωράει φόβος ούτε δισταγμός.. άκου το σώμα σου καλό μου πουλάκι.. κάτι από την συμπεριφορά του θα σου δώσει την προειδοποίηση.. από ένα βλέμμα, ένα σχόλιο, μια γκριμάτσα, μια σιωπή εκκωφαντική θα καταλάβεις μια σκιά από το σκοτάδι που κρύβεται.. η γνώση είναι παλιά. Και σε περιμένει.

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα παρά μόνο την απουσία της ίδιας σου της φωνής.. με βαθιά αγάπη για την ιερή θηλυκότητα σου και για όλη την φλόγα και την αγάπη που μπορεί να σκορπίσει για να ζεστάνει τον παγωμένο τούτο κόσμο. Για όσες προδόθηκαν και βούτηξαν στην άβυσσο. Για να μην υπάρξουν άλλες. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΦΗΝΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΣ ΤΑ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΑΜΠΑΛΑΖ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ.. φτου ξελευθερία χωρίς φόβο με πολύ πάθος. Το νου μας κορίτσια. Σας αγαπώ», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.