Ο Μπραντ Πιτ κατηγόρησε την Αντζελίνα Τζολί ότι έχει διοργανώσει εκστρατεία συκοφάντησης εναντίον του, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ο ίδιος να είναι «αποξενωμένος» από τα παιδιά του και να μην τα βλέπει.

Σύμφωνα με το tmz.com, η Τζολί επανήλθε με νέα καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της την Τρίτη, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη βίαιη, όπως τη χαρακτηρίζει, συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού το 2016, που αποτέλεσε βασικό παράγοντα στη λύση του γάμου τους.

Έτσι, πηγές από το περιβάλλον του Πιτ ανέφεραν ότι: «Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται σε μια εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Μπραντ Πιτ, επαναλαμβάνοντας τους ίδιους ισχυρισμούς που έκανε εδώ και χρόνια – ισχυρισμούς που έχουν καταρρεύσει από τις αρχές. Οι επανειλημμένες προσπάθειες της Αντζελίνα να “ζωγραφίσει” τον Μπραντ ως κακοποιό παιδιών έχουν προκαλέσει ακραίο αντίκτυπο στα έξι παιδιά τους, τα οποία τώρα είναι εντελώς αποξενωμένα από τον πατέρα τους».

Άλλες πηγές τόνισαν ότι: «Ο Μπραντ έχει τώρα μια περιορισμένη και τεταμένη σχέση με τα παιδιά, λόγω αυτής της “εκστρατείας” αποξένωσης».