Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκεν την Τρίτη στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους, με τον τραγουδιστή να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή.  «Καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι ένα θέμα πολύ λεπτό και αισθανόμαστε όλοι πολύ άβολα, το ίδιο και η ίδια η Σίσσυ. Εγώ κρατάω αυτό που είπε εκείνη, ότι “βρίσκομαι εδώ γιατί υποστηρίζω τα παιδιά μου”» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας τη δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού.

«Αν δεν το έχει περάσει κάποιος αυτό, αυτή τη διαδικασία, αυτή τη διαπόμπευση, αυτούς τους πομπώδεις τίτλους που είναι σχεδόν θρίλερ, δεν μπορεί να καταλάβει καθόλου. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω, δεν έχω σάλιο» είπε από την πλευρά της η Έλενα Χριστοπούλου.

Εμφανώς φορτισμένη η Αφροδίτη Γραμμέλη, εξομολογήθηκε: «Όσες από εμάς έχουν χωρίσει, ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό από όταν αρχίζεις να μετράς τα ποσά για να γίνει το συμφωνητικό με τον μπαμπά. Εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι σκληραίνει το πράγμα. Φτιάχνεις ένα χαρτί, ένα συμφωνητικό που αρχίζεις το παιδί σου να το βλέπεις σε ποσά. Για μένα ήταν ότι πιο σκληρό έχω βιώσει στη διαδικασία του διαζυγίου».