Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση άνοιξαν ορισμένα δώρα γάμου και έδειξαν στην κάμερα του Alpha τι τους έφεραν οι καλεσμένοι. Αν και τα δώρα που άνοιξαν ήταν διακοσμητικά ή σκεύη για την κουζίνα και μία εικόνα της Παναγίας, ο μουσικός παραγωγός εξηγεί ότι στην Κύπρο «το έθιμο λέει ότι πάμε φακελάκια» στους νεόνυμφους.

«Ήρθαν γύρω στα 2.000 φακελάκια. Χρήματα βάζουν γιατί θέλουν το ζευγάρι μόνο του να καθορίσει τι θέλει να αγοράσει, τι του λείπει» λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Έχουμε βάλει ένα πολύ μεγάλο ποσό στην άκρη για τα παιδιά που θα έρθουν, όποτε έρθουν» είπε ερωτηθείς για το τι θα κάνουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν.

Σημειώνεται ότι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν οικειοθελώς από το Asia Express, λόγω των αντίξοων συνθηκών που επικρατούσαν και καθιστούσαν αδύνατη την παραμονή τους στην Ασία.

«Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μη χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό» δήλωσε στις κάμερες ο Μαυρίκιος.

Στη συνέχεια παίρνοντας τον λόγο από τον αγαπημένο της, η Ιλάειρα είπε «Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι είχα να αναζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήσει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαγητό και μέσα μου ψυχικά εγώ δεν το αντέχω. Συγγνώμη».

«Αυτή η μία μέρα μου δίνει μάθημα ζωής, ως προς τον τρόπο που ζουν άνθρωποι μακριά μας και ως προς τον τρόπο που πρέπει να διαχειριζόμαστε δύσκολες συνθήκες καθημερινότητας» κατέληξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.