Αν λάβεις με e-mail ένα μήνυμα από επαληθευμένο αποστολέα, φίλο ή συνεργάτη, που λέει: “Ένα δώρο για εσένα, από το κατάστημα Baladeur.gr άνοιξέ το! Είναι μία εμπειρία ζωής που την αγόρασε για εσένα και σου τη στέλνει με e-gift (e-voucher) το οποίο μπορείς να εξαργυρώσεις όποτε θέλεις σε διάστημα 9 μηνών! 

Μήπως είναι εμπειρία οδήγησης Ferrari ή συγκυβέρνηση αεροπλάνου; Μήπως είναι weekend, ιππασία, αλατοσπήλαιο, κατάδυση, βόλτα με ιστιοφόρο, spa, παραπέντε, weekend, πιλοτάρισμα F16, βόλτα με airbus, wind Surfing, ρομαντικό δείπνο, rafting; 

Baladeur.gr. Το Νο1 e-shop δώρων εμπειρίας στην Ελλάδα, από το 2005! Εκατοντάδες ιδέες δώρων με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας ισχύος για εμπειρίες ζωής, από 10€, με εγγύηση τιμής, σε φυσική ή και άυλη συσκευασία δώρου (e-gift αυθημερόν στο e-mail σας), με ευχετήρια κάρτα, οδηγίες χρήσης και δικαίωμα δωρεάν αλλαγής on-line! 

Οι αποδέκτες των δώρων εμπειρίας, ακολουθώντας τις οδηγίες μπορούν:

  1. Να κλείσουν όποτε θέλουν ραντεβού για την εμπειρία τους, εντός των 9 μηνών που έχουν στη διάθεσή τους ή και αμέσως μόλις παραλάβουν το δώρο τους! 
  2. Να αλλάξουν on-line το δώρο τους επιλέγοντας άλλες εμπειρίες, από την άνεση του σπιτιού τους! Τα νέα vouchers που θα επιλέξουν, θα έρθουν αυθημερόν στο e-mail τους!
  3. Να παρατείνουν τη διάρκεια ισχύος του voucher για έως και 3 μήνες ακόμα! Συνολικά 1 χρόνος διάρκειας ισχύος.

Ιδέες δώρων εμπειρίας

Εμπειρίες οδήγησης Ferrari! Από 68€

Κάντε δώρο οδήγηση Ferrari για ενήλικες, συνοδήγηση Ferrari για ενήλικες και παιδιά και παιδική οδήγηση φεράρι για παιδιά από 7 ετών και πάνω. Αγοράστε το voucher σε συσκευασία δώρου ή άμεσα στο e-mail σας με e-voucher 9μηνης διάρκειας.

Δώρο εμπειρίας, οδήγηση Ferrari
Δώρο εμπειρίας, οδήγηση Ferrari

Εμπειρίες πτήσεων! Από 45€

Κάντε δώρο μια πτήση με αεροπλάνο, ως μάθημα πιλότου, ως πτήση εθισμού, ως απόδραση από την καθημερινότητα και ως μοναδική εμπειρία πάνω από τις βασικότερες πόλεις της Ελλάδας.

Δώρο εμπειρίας, πτήση με αεροπλάνο
Δώρο εμπειρίας, πτήση με αεροπλάνο

Εμπειρίες ιππασίας! Από 10€

Πρωτότυπα δώρα για δραστηριότητες και αθλήματα σχετικά με τα άλογα και την ιππασία, στη διάθεσή σας άμεσα με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας σε συσκευασία δώρου ή και με e-mail!

Δώρο εμπειρίας, ιππασία
Δώρο εμπειρίας, ιππασία

Δώρα εμπειρίας hammam & spa! Από 10€

Πρωτότυπα δώρα εμπειρίας spa για αναζωογόνηση, χαλάρωση και ευεξία.

Δώρα εμπειρίας hammam & spa
Δώρα εμπειρίας hammam & spa

Μουσείο Αυτοκινήτου! Από 10€

Είσοδος στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου και βόλτα σε προσομοιωτή F1. Στους τρεις ορόφους του Μουσείου, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν 112 αριστουργήματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης καθώς και να περιηγηθούν στη μαγευτική ιστορία του τροχού από το 300 π.Χ. έως τις μέρες μας. 

Δώρα εμπειρίας Μουσείο Αυτοκινήτου
Δώρα εμπειρίας Μουσείο Αυτοκινήτου

Δώρα εμπειρίας αποδράσεων & weekends! Από 10€ 

Πρωτότυπες αποδράσεις από λίγες ώρες έως και μονοήμερα, διήμερα, weekends, τριήμερα, τετραήμερα και πολυήμερα, για αναζωογόνηση, χαλάρωση, ευεξία και απόδραση από την καθημερινότητα, στη διάθεσή σας άμεσα, με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου, από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, δικαίωμα αλλαγής και δικαίωμα παράτασης ισχύος!

Δώρα εμπειρίας αποδράσεων & weekends
Δώρα εμπειρίας αποδράσεων & weekends

Δώρα εμπειρίας δείπνων & γευμάτων! Από 20€

Αξιοδωρίσιμα δείπνα, γεύματα και brunches στη διάθεσή σας άμεσα, με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου, από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, δικαίωμα αλλαγής και δικαίωμα παράτασης ισχύος!

Δώρα εμπειρίας δείπνων και γευμάτων
Δώρα εμπειρίας δείπνων και γευμάτων

Δώρα Πτήσεων Παραπέντε! Από 70€

Διθέσιες πτήσεις παραπέντε και πρωτότυπα δώρα για δραστηριότητες και αθλήματα σχετικά με αλεξίπτωτα πλαγιάς – παραπέντε, στη διάθεσή σας άμεσα, με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου, από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, δικαίωμα αλλαγής και δικαίωμα παράτασης ισχύος!

Δώρα εμπειρίας πτήσεων παραπέντε
Δώρα εμπειρίας πτήσεων παραπέντε

Τρίωρο Scuba Diving σε Group + φωτογραφίες για 2 άτομα! Από 70€

Πρωτότυπα δώρα για δραστηριότητες και αθλήματα σχετικά με καταδύσεις, στη διάθεσή σας άμεσα με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας σε συσκευασία δώρου ή και με e-mail!

Δώρο εμπειρίας, Scuba Diving
Δώρο εμπειρίας, Scuba Diving

Εμπειρίες spa! Από 10€

 Πρωτότυπα δώρα εμπειρίας spa για αναζωογόνηση, χαλάρωση και ευεξία, στη διάθεσή σας άμεσα με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου ή και με e-mail!

Δώρα εμπειρίες spa
Δώρα εμπειρίες spa

60΄ Aromatherapy Total Body Massage για 2 άτομα! Τιμή: 60€

Δώρο εμπειρίας Massage για 2
Δώρο εμπειρίας Massage για 2

Rafting Weekend σε ξενώνα με πρωινό και γεύμα για 2 άτομα! 200€

Πρωτότυπα δώρα για δραστηριότητες και αθλήματα σχετικά με rafting, στη διάθεσή σας άμεσα με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας σε συσκευασία δώρου ή και με e-mail!

Δώρο εμπειρίας, Rafting Weekend
Δώρο εμπειρίας, Rafting Weekend

Ρομαντικό 2ήμερο σε πύργο για 2, με πρωινό! Τιμή: 160€

Δώρο εμπειρίας, Διήμερο
Δώρο εμπειρίας, Διήμερο

40′ ταξίδι για 1 ζευγάρι στο πιλοτήριο Airbus 320 Simulator! Τιμή: 75€

Επιλέξτε 1 από τους 24.000 ρεαλιστικούς προορισμούς για να ταξιδέψετε οι δυό σας, με το …προσωπικό σας Airbus simulator! 

Δώρο εμπειρίας Ταξίδι για 2
Δώρο εμπειρίας Ταξίδι για 2

Αγοράστε δώρα εμπειρίας οn-line από το baladeur.gr ή επί τόπου στο φυσικό κατάστημα στη Γλυφάδα ή και τηλεφωνικώς, επιλέγοντας από εκατοντάδες έτοιμες ιδέες. Μπορείτε να εξοφλήσετε με ή χωρίς πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή στο courier ή με κατάθεση σε τράπεζα ή μετρητοίς στο φυσικό κατάστημα Baladeur στη Γλυφάδα. Παραλάβετε τα αυθημερόν με e-voucher (αν δεν θέλετε συσκευασία) ή άμεσα από το κατάστημα Baladeur της Γλυφάδας ή με courier και παράδοση την επόμενη ημέρα πανελλαδικά.

Φυσικό κατάστημα Baladeur Ltd: Δημητρίου Γούναρη 19, Άνω Γλυφάδα,

Τηλέφωνο: 210-9635069

Ηλεκτρονικό κατάστημα: baladeur.gr