Για τη Σοφία Χατζηπαντελή και το GNTM μίλησε η Ειρήνη Στεριανού η οποία είχε λάβει μέρος σε προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας. «Μου αρέσει που είναι έτσι σέξι στο πρόσωπο με τεράστια χείλη με υαλουρονικό» είπε αναφερόμενη στην κριτή – μοντέλο με τα ιδιαίτερα φρύδια.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ με το GNTM γιατί στο δικό μας, το πρώτο, τα πράγμα θα έλεγα πως ήταν πολύ πιο αυστηρά. Ήταν πολύ πιο επικριτικοί με τα κορίτσια. Δεν ξέρω, ουσιαστικά εμένα με είχαν κάνει να νιώσω πολύ άσχημα επειδή είχα κάνει το στήθος μου και είχα κάνει τατουάζ. Τώρα, βλέπω ότι περνάνε κοπέλες ”πλαστικές” γενικότερα και στο πρόσωπο και στο σώμα και παντού. Και με τατουάζ. Και σκέφτομαι από μέσα μου πως αν ήταν και τότε έτσι ίσως να μπορούσα και να πάω παρακάτω και δεν θα μου είχαν δημιουργήσει τόσες ανασφάλειες που θεωρώ ότι έχω τώρα εξαιτίας τους» είπε.

«Σε εμάς ευτυχώς δεν ήταν τόσο ριάλιτι αλλά τώρα θεωρώ πως το έχουν παρατραβήξει για λόγους τηλεθέασης να έχει και ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον» σημείωσε η Ειρήνη Στεριανού.

«Από το GNTM, τώρα, γνωρίσαμε όλοι την Σοφία Χατζηπαντελή. Μου αρέσει που είναι έτσι σέξι στο πρόσωπο με τεράστια χείλη με υαλουρονικό, που εμένα μου αρέσουν και χαίρομαι που επιτέλους δοκίμασαν και κάτι άλλο» ανέφερε.