Ένα μυστικό που μάλλον δεν θα αρέσει στον πατέρα της αποκάλυψε μία 23χρονη μέσω TikTok. Η νεαρή ανέβασε δύο βίντεο στα οποία αποκάλυπτε ότι κοιμήθηκε με τον κουμπάρο του πατέρα της στο γάμο του και περιγράφει τις λεπτομέρειες.

Η Stella Barey λέει ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που συναντούσε τον φίλο του πατέρα της, ο οποίος ζει στη Σουηδία και πήγε στις ΗΠΑ για τον γάμο.

Η νεαρή περιέγραψε τον κουμπάρο ως τρομερά σέξι, λέει ότι αμέσως ένιωσε μια τρομερή έλξη για αυτόν αλλά ποτέ δεν πίστεψε ότι θα ένιωθε και εκείνος το ίδιο. Ωστόσο, μετά την τελετή, την κάλεσε στο σπίτι του και κατέληξαν να κάνουν σεξ.

Η Stella Barey, όπως αναφέρει η New York Post, αποκάλυψε το στόρι στους followers της στο TikTok σε δύο βίντεο με τίτλο «Πώς κατέληξα να κάνω σεξ με τον κουμπάρο του πατέρα μου στο γάμο του».

«Ο πατέρας μου παντρεύτηκε στη Μοντάνα και πήγα εκεί με την καλύτερή μου φίλη. Ήξερα ότι ο κουμπάρος του ήταν Σουηδός αλλά δεν ήξερα ότι ήταν τόσο σέξι» ξεκινά να λέει. «Κατά τη διάρκεια της τελετής εγώ καθόμουν στην πρώτη σειρά και αυτός, ως κουμπάρος, στεκόταν ακριβώς μπροστά μου. Ανταλλάσσαμε συνέχεια βλέμματα και αισθανόμουν την ατμόσφαιρα ανάμεσά μας ηλεκτρισμένη και ήταν τόσο ελκυστικός. Αλλά δεν πίστευα ότι θα γινόταν ποτέ κάτι» περιγράφει.

«Σκεφτόμουν ότι δεν θα έκανε κάτι τέτοιο στο γάμο του πατέρα μου και ότι δεν θα με έβρισκε ελκυστική. Αυτός διευθύνει ένα hedge fund και εγώ μόλις αποφοίτησα. Όμως στο πάρτι μετά τον γάμο, τα πράγματα σοβάρεψαν» λέει η 23χρονη.

Ο καυτός Σουηδός και ο άλλος κολλητός φίλος του πατέρα της, τον οποίο ξέρει από όταν ήταν 4 ετών, κάλεσαν τη Stella και την κολλητή της στο σπίτι που είχαν νοικιάσει.

«Ξεκινήσαμε να μιλάμε και να γελάμε και περνούσαμε πολύ καλά. Η κολλητή μου αποκοιμήθηκε και δεν υπήρχε τρόπος να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Έτσι είπα ότι μάλλον θα πρέπει να κοιμηθούμε όλοι μαζί και ξάπλωσα δίπλα του» συνεχίζει η νεαρή.

«Το επόμενο πρωί ξύπνησα δίπλα στον κουμπάρο του πατέρα μου και την κολλητή μου. Προφανώς κάναμε διάφορα το βράδυ ενώ η φίλη μου κοιμόταν δίπλα μου» αποκαλύπτει.

Όπως λέει, όταν ξύπνησαν όλοι, ο κουμπάρος τις γύρισε στο ξενοδοχείο και εκείνη ήταν κάπως αμήχανη και δεν ήξερε αν θυμόταν καν ότι είχαν κάνει σεξ ή αν το είχε μετανιώσει. «Δεν είπαμε λέξη γι’ αυτό, ούτε το είπα στην κολλητή μου».

Την ώρα που ετοιμαζόταν για την πτήση της για το Λος Άντζελες, διαπίστωσε ότι ο Σουηδός κουμπάρος πετούσε μαζί της. «Ήμουν πολύ νευρική και τόσο γοητευμένη. Τελικά αποδείχθηκε ότι ήξερε ακριβώς τι κάναμε και δεν ντρεπόταν και καθόλου» λέει η Stella Barey.

«Ωστόσο δεν μιλήσαμε καθόλου γι’ αυτό μέχρι που τον αποχαιρέτησα και είπε ότι δεν ήθελε να με αφήσει και θα του λείψω. Μετά μπήκε στο αεροπλάνο και μου έστειλε μια φωτογραφία από το βράδυ που περάσαμε μαζί με το χέρι του να πιάνει το πόδι μου κάτω από τα σεντόνια» καταλήγει περιγράφοντας το ειδύλλιο με τον κουμπάρο του πατέρα της.

Τελικά, όταν εκείνος επέστρεψε στη Σουηδία και εκείνη στο Λος Άντζελες, το… ρομάντζο ξεθύμανε γρήγορα. «Δεν πολυήθελα να το διατηρήσω. Σκεφτόμουν ότι ο πατέρας μου θα το μάθαινε και δεν ήθελα ενώ δεν θα έβγαζε και πουθενά. Έτσι, σταμάτησα να του μιλάω. Έχει και μια οικογένεια πίσω στη Σουηδία, νομίζω είναι χωρισμένος με τη γυναίκα του αλλά και πάλι» λέει η Stella.

«Απ’ όσο ξέρω ο πατέρας μου δεν το έμαθε ποτέ. Εγώ δεν του το είπα και είμαι αρκετά βέβαιη ότι ούτε εκείνος το είπε γιατί είναι ακόμα φίλοι» καταλήγει η 23χρονη.