Η Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς που είναι πρώην σύζυγος του Άρμι Χάμερ είχε επικοινωνήσει με θύματα του, παρακινώντας τα να μιλήσουν, ώστε η ίδια να διαπιστώσει εάν έλεγαν την αλήθεια για όσα ακουγόντουσαν.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, μία από εκείνες που μοιράστηκαν την τραυματική εμπειρία τους, μετά τη συναναστροφή με τον Χάμερ, έφερε νέες αποκαλύψεις στη δημοσιότητα. Το βίντεο της Έφφι, η οποία ξεσπά σε κλάματα όσο διηγείται τα δεινά που φέρεται να πέρασε στα χέρια του ηθοποιού, έκανε τον γύρο του Διαδικτύου πριν από μερικούς μήνες.

Έτσι, η Τσέιμπερς πήρε θέση απέναντι σε όσα ακούστηκαν μετά τις δηλώσεις της ότι «ήταν πραγματικά καλά» όσον αφορά τον γάμο της με τον ηθοποιό, την ίδια στιγμή που οι κατηγορίες εναντίον του ολοένα και αυξάνονται.

Σε ένα από τα μηνύματα που φέρεται να έχει στείλει η Τσέιμπερς στην Έφφι, την ενθάρρυνε να παραμείνει «συγκεντρωμένη στο να καταγράψει τις ιστορίες της» και «όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά να προχωρήσει δικαστικά».

Σε μία άλλη συνομιλία τους, αφού τη ρώτησε αν είχε προσλάβει δικηγόρο, η Έφφι της απάντησε ότι «αισθανόταν λίγο χάλια» και δεν είχε χρόνο να μιλήσει μαζί της. Η Τσέιμπερς της απάντησε: «Χρειάζομαι πραγματικά την επιμέλεια των πολύτιμων παιδιών μου», πιέζοντάς την να κάνει έστω μια κατάθεση στο δικαστήριο με όσα της έκανε ο Χάμερ.

«Δεν θέλω να σε πιέσω, αλλά η δική σου ιστορία είναι ό,τι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμή» φέρεται να της είπε σε άλλο μήνυμα η Τσέιμπερς. Τα στιγμιότυπα από τα μηνύματα ανέβασε, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η ίδια Έφφι σε Instagram Stories από το προφίλ της.

Σημειώνεται, ότι στις αρχές του 2021 ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ κατηγορήθηκε για «κανιβαλιστικές» και σαδιστικές τάσεις, αλλά και για κακοποίηση πρώην συντρόφων του. Μάλιστα, λίγο καιρό μετά φέρεται να εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης για να ζητήσει βοήθεια για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και για σεξουαλικά ζητήματα.