Μετά τον χωρισμό του και με την Καμίλα Μορόνε, λίγες ημέρες μετά τα 25α γενέθλιά της, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο σχολιάζεται έντονα για την επιλογή των συντρόφων του. Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα λένε και ο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός πώς να «κρύψει» ότι έχει προτιμήσεις με πολύ νεαρότερες γυναίκες. Είναι γνωστό πως ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν έχει κρατήσει καμία σχέση του με γυναίκες άνω των 25.

Αν και στενός του φίλος δικαιολόγησε την στάση του, υποστηρίζοντας πως οι γυναίκες μετά τα 25 θέλουν «περισσότερα» από εκείνον, όπως να τις αποκαταστήσει, γεγονός που ο ίδιος δεν διατίθεται να κάνει, τα δημοσιεύματα τον θέλουν απλά να έχει διαφορετικά γούστα.

Στο στόχαστρο αυτή τη φορά μπήκε μετά τον χωρισμό του από την Καμίλα Μορόνε μετά τα 25α γενέθλιά της. Ο χωρισμός ενέπνευσε τον παρουσιαστή των βραβείων Emmy 2022, Κέναν Τόμσον.

Δείχνοντας τη Ζεντάγια, η οποία καθόταν ακριβώς απέναντι από τη σκηνή, ο κωμικός είπε: «Η Ζεντάγια έγινε 26 την περασμένη εβδομάδα. Χρόνια πολλά. Τα 26 είναι μια περίεργη ηλικία στο Χόλιγουντ» είπε αρχικά και συνέχισε: «Εννοώ ότι είσαι αρκετά νέα για να παίξεις με έναν μαθητή γυμνασίου, αλλά είσαι πολύ μεγάλη για να βγεις ραντεβού με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο».

Το «αστείο» έφερε σε δύσκολη θέση την πρώην σύντροφο του Ντι Κάπριο, η οποία μέσα στην αμηχανία της έκρυψε το κεφάλι της ανάμεσα στα χέρια της.