Για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν κάποιες ημέρες μίλησε ο τράπερ iLLEOo, που φαίνεται ότι κινδύνευσε σοβαρά. Ο τράπερ έδειξε τα σημάδια που έχει στο πρόσωπο και το σώμα και εξήγησε πώς συνέβη το τροχαίο μιλώντας στο Mega.

«Τράκαρα στην Εθνική Οδό. Ήμουν με το μηχανάκι και ήρθε ένα αμάξι κι έπεσε πάνω μου. Χτύπησα με το κεφάλι. Έκανα κάτι σβούρες, αλλά όλα cool» είπε αρχικά.

«Πήγαινα σε ένα στούντιο στο Περιστέρι και δεν φορούσα ούτε κράνος, ούτε μπουφάν. Ήρθε πάνω μου το αμάξι από τη δεξιά στην αριστερή λωρίδα και με χτύπησε, χωρίς να με δει από νεκρή γωνία» εξήγησε.

«Είμαι στο νοσοκομείο εδώ και τρεις ημέρες και θα μείνω ακόμα δύο. Έκανα βουτιά για να σώσω την κατάσταση και χτύπησα στη δεξιά πλευρά. Έχω καψίματα, ράμματα στο κεφάλι κι έχω χτυπήσει και τον πνεύμονά μου.  Ήμουν αναίσθητος για κάποια ώρα» λέει ο Illeoo.

«Ο κόσμος σταμάτησε, νόμιζε ότι ήμουν νεκρός. Μετά σηκώθηκα κι έκανα τον σταυρό μου που είμαι ζωντανός. Εδώ κι ενάμιση χρόνο το έχω πάρει πολύ σοβαρά με τον Χριστό. Πιστεύω πάρα πολύ» κατέληξε ο τράπερ.