Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, η οποία και τον βρίσκει στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στην συχνότητα του Mega. Το μοντέλο και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό διαζύγιο με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σημείωσε για το τηλεοπτικό του διαζύγιο από την Κατερίνα Καινούργιου πως: «Με την Κατερίνα είμαστε χρόνια φίλοι, παραμένουμε φίλοι οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαία εκπομπή και γω έχω καινούργιες υποχρεώσεις και θα έχω και στην πορεία λίγο περισσότερες υποχρεώσεις. Οπότε ουσιαστικά έληξε καλά η συνεργασία μας. Ήταν από κοινού η απόφαση».

Για την σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη είπε πως: «Είμαστε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης, όλα είναι καλά και συνεχίζουμε! Φουσκώνουμε! Θα βρούμε και που θα μείνουμε. Πρέπει να βρούμε τα πατήματα μας, η Ιωάννα έχει τις επιχειρήσεις της και έχω και γω τις δικές μου δραστηριότητες. Θα τα βρούμε και θεωρώ ότι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, πρέπει να είμαστε μαζί. Οπότε όποια απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον και να είμαστε για λίγο καιρό μαζί».

Είναι ο γάμος στα σχέδια τους; «Προφανώς θα γίνει αλλά όχι τώρα γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα να περάσουμε καλά και σε αυτό το κομμάτι οπότε…».

Σε ότι αφορά την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε πως: «Δεν ήταν πάρα πολύ καλή η εγκυμοσύνη της γιατί είχε πολλούς εμετούς. Ακόμη και τώρα. Εντάξει, ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορεί να φάει, δεν μπορεί να το ευχαριστηθεί και λίγο ή πολύ σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι».