Το podcast «Archetypes» της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, έκανε πρεμιέρα και μάλιστα με μια σημαντική αποκάλυψη. Στο επεισόδιο με τίτλο «Η λανθασμένη αντίληψη της φιλοδοξίας», η πρώην τηλεοπτική σταρ συζητάει με τη θρυλική τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς τα διπλά κριτήρια με τα οποία αντιμετωπίζονται οι γυναίκες που χαρακτηρίζονται φιλόδοξες.

Μεταξύ άλλων, όμως, η κουβέντα την πήγε και σ’ ένα περιστατικό το οποίο ήταν ευρέως άγνωστο. Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι ο γιος της, ο Πρίγκιπας Άρτσι, παρά τρίχα γλίτωσε από φωτιά που ξέσπασε στο υπνοδωμάτιό του κατά τη διάρκεια περιοδείας της οικογένειας της στη Νότια Αφρική.

Όπως ανέφερε η 41χρονη, η νταντά είχε μαζί της τον 4,5 μηνών τότε Άρτσι για να πάρουν ένα σνακ. Η σόμπα που είχαν στην κρεβατοκάμαρα πήρε φωτιά. Δεν υπήρχε ανιχνευτής καπνού. Έτυχε κάποιος να μυρίσει καπνό στον διάδρομο, μπήκε μέσα κι έσβησε τη φωτιά.

Ο πατέρας του Άρτσι, ο Πρίγκιπας Χάρι, καθώς και η μητέρα του απουσίαζαν εκείνη την στιγμή από το πλάι του αφού οι υποχρεώσεις τους τους επέβαλλαν να παρευρεθούν σε εκδήλωση όπου η κεντρική ομιλήτρια ήταν η Μέγκαν Μαρκλ.

«Τελειώνει, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και λένε ότι είχε πάρει φωτιά στο σπίτι. Είχε πάρει φωτιά στο δωμάτιο του μωρού. Επιστρέψαμε. Όλοι έκλαιγαν, όλοι έτρεμαν. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να συνεχίσουμε τις επόμενες προγραμματισμένες υποχρεώσεις. Δεν είχε κανένα νόημα», αποκάλυψε η Μέγκαν Μαρκλ.