Ο Τομ Χάρντι κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα φλας και να αφήσει τους πάντες έκπληκτους, όχι με την ερμηνεία του σε κάποιο ρόλο που υποδύθηκε αλλά για τις επιδόσεις του στο jiu-jitsu. Ο σταρ του Χόλιγουντ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά jiu-jitsu το οποίο διοργανώθηκε στο Wolverhampton και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο 44χρονος Tom Hardy και αστέρι του «Venom» αναδείχθηκε νικητής και μάλιστα, η νίκη χαροποίησε τους ντόπιους.

Ο Χάρντι, ο οποίος είναι μεγάλος λάτρης των πολεμικών τεχνών ενώ εκπαιδεύτηκε στο ΜΜΑ για την ταινία Warrior του 2011. Η εμπειρία του είναι αρκετά μεγάλη καθώς στις ταινίες του, τις σκηνές που περιλαμβάνουν κινήσεις πολεμικών τεχνών, τις γυρίζει μόνος του.

Το τουρνουά jiu jitsu, όπως αναφέρει το thesun.co.uk διοργανώθηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα REORG – το οποίο παρέχει εκπαίδευση jiu-jitsu σε «βετεράνους μάχης με αναπηρία στο Ηνωμένο Βασίλειο που υποφέρουν είτε από σοβαρούς τραυματισμούς είτε από διαταραχή μετατραυματικού στρες.

Η συγκινητική κίνηση αγάπης στο τέλος του αγώνα

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο χώρο όπου διοργανώθηκε ο αγώνας jiu jitsu για να παρακολουθήσει από κοντά τους αθλητές. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Tom Hardy κατάφερε να «κερδίσει» άλλον έναν αγώνα. Αυτόν για την καρδιά των μικρών θαυμαστών του αφού κατάφερε με μια μόνο κίνηση του να φτιάξει τη διάθεση ενός 6χρονου αγοριού.

Η μαμά του πιτσιρικά, Carla Frost αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα ο γιος της, ο οποίος είναι τεράστιος θαυμαστής του Venom κατάφερε όχι μόνο να συναντήσει τον ηθοποιό, αλλά να μιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί του.

«Έλαβα ένα μήνυμα ότι βρισκόταν στην πόλη μας και αγωνιζόταν σε ένα τουρνουά Jiu-jitsu, οδήγησα, μπήκα μέσα, τον ζήτησα και μου είπαν ότι μόλις είχε φύγει. Ο γιος μου ξέσπασε σε κλάματα. Ήθελα να κοιτάξω και μόνη του αν έφυγε. Το επόμενο πράγμα που είδα είναι αυτός ο υπέροχος άντρας να περπατά απέναντι και να έρχεται προς το μέρος μας. Αγκάλιασε ενστικτωδώς τον γιο μου και έκανε απλά τη μέρα του υπέροχη. Είναι τόσο ευγενικός και στοχαστικός. Τόσο σουρεαλιστικός! Ο γιος μου μεγάλωσε ακούγοντας με να μιλάω για το πόσο ταλαντούχος και λαμπρός είναι αυτός ο άνθρωπος» είπε η μητέρα του πιτσιρικά.