Με μία συγκινητική ανάρτηση ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Ντέμι Λοβάτο για τα γενέθλιά της, ο σύντροφός της. Η σχέση τους δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι σήμερα αλλά αυτή ήταν η ιδανική ευκαιρία για να αποκαλυφθεί ο δεσμός της Λοβάτο με τον Jutes, που είναι μουσικός.

Ο Jutes ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες του ζευγαριού στο Instagram μαζί με ένα πολύ τρυφερό κείμενο, στο οποίο εκφράζει την αγάπη του και τον θαυμασμό του για τα όσα έχει περάσει η Ντέμι Λοβάτο.

«Χρόνια πολλά μωρό μου. Είσαι 30 χρονών και είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί μπορώ να σε αποκαλώ “δική μου”. Το να σε βλέπω να γελάς έχει γίνει η νέα μου εμμονή, γιατί το χαμόγελο θεραπεύει την κατάθλιψή μου (κάπου εκεί υπάρχει ένας στίχος τραγουδιού). Είμαι τόσο περήφανος για εσένα που όχι μόνο επιβίωσες από όλα όσα έχεις περάσει, αλλά βγήκες στην κορυφή και έγινες ο πιο υγιής, ο πιο ευτυχισμένος και γλυκός εαυτός σου. Και μόνο γι’ αυτό μωρό μου… είμαι εδώ για να σε υποστηρίξω και να λέω ανόητα αστεία, όταν χρειάζεται. Είσαι πολλά περισσότερα από τη μουσική σου, από τη φωνή σου και από το όμορφο πρόσωπό σου. Είσαι τα πάντα. Σε αγαπώ. ΥΓ. Η τελευταία ανάρτηση είναι το νέο #1 πιο χαριτωμένο βίντεο στο διαδίκτυο».