Λίγο περισσότερο από ένας μήνας έχει περάσει από τη βραδιά που οι Άγριες Μέλισσες έγραψαν το συγκλονιστικό τους φινάλε και οι κάτοικοι του Διαφανίου, ο ένας μετά τον άλλον, αποχαιρετούν την σειρά του Ant1 που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Ο χωροφύλακας του Διαφανίου, Άγγελος Φαναριώτης, είπε το δικό του «αντίο» λίγο ετεροχρονισμένα.

Ο ηθοποιός, Νίκος Λεκάκης, προχώρησε σε μια μακροσκελή δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την οποία αποχαιρέτησε τον ήρωα που υποδύθηκε στην σειρά, τον Άγγελο.

«Καθυστέρησα λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.  Με τη σειρά μου θέλω κι εγώ να αποχαιρετήσω τον Άγγελο μου, που με έμαθε πολλά, όπως το πως ζούσαν και σκέφτονταν κάποτε οι άνθρωποι, πως ερωτεύονταν, πως αγαπούσαν, τι θα πει ακεραιότητα κι αβρότητα μα κυρίως με τι ιδανικά και δύναμη ψυχής αξίζει να ζει κανείς.

Καλό ταξίδι φίλε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ευκαιρία και το ταξίδι στους αγαπημένους. Όλους τους συνεργάτες, όλους τους συναδέλφους, όλους τους τεχνικούς, όλη τη συγγραφική ομάδα, όλη την παραγωγή, όλους όσοι με φροντίδα και γενναιοδωρία με αγκάλιασαν στην πρώτη μου αυτή δουλειά που ακούει στο όνομα Άγριες Μέλισσες και που δε θα ξεχάσω ποτέ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Λεκάκης στο μήνυμα που θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.