Μία influencer αυτοαποκαλείται χαριτολογώντας «Catfish queen». Ο όρος «Catfish» στα social media, σημαίνει πως στην πραγματικότητα κάποιος είναι διαφορετικός από ότι εμφανίζεται στις φωτογραφίες.

Η Hannah Stocking στην πλατφόρμα του TikTok, έχει περισσότερους από 26,3 εκατομμύρια ακόλουθους. Ενώ είναι πασίγνωστη και για τα αστεία βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, το οποίο έχει σχεδόν 8 εκατομμύρια συνδρομητές.

Χαρακτηριστικό της επιτυχίας της είναι πως ένα από τα βίντεο της στο TikTok έχει πάνω από 12,1 εκατομμύρια προβολές.

Το βίντεο αρχικά δείχνει την influencer με το μαγιό της, μακιγιαρισμένη και με μαλλί στην … πένα. Κοινώς μία πολύ σέξι παρουσία. Ο τίτλος γράφει: «Αυτό που παίρνει ο φίλος μου 4 φορές το χρόνο». Το βίντεο μεταβαίνει στη συνέχεια στην πραγματικότητα, που είναι τελείως διαφορετική. Με τα μαλλιά της σηκωμένα και χωρίς μακιγιάζ: «Είμαι σαν ένα ρακούν στο γκαράζ» παραδέχεται… με τίτλο αυτό παίρνει 361 μέρες… ». Στη συνέχεια η Stocking έγραψε στη λεζάντα: «Είμαι η βασίλισσα του catfishing…».

Οι ακόλουθοι της πάντως δεν φάνηκε να ενοχλούνται, με την πραγματική της εμφάνιση, κάθε άλλο…

«Ανεξάρτητα από το πώς φαίνεσαι, εξακολουθείς να είσαι ένα πολύ όμορφο άτομο», σχολίασε ένα άτομο. « Πανέμορφη και στις 2 για να είμαι ειλικρινής», έγραψε ένας άλλος.

«Τέσσερις φορές το χρόνο φαίνονται υπερβολικές… μας κάνεις τους υπόλοιπους να φαινόμαστε άσχημοι», ήταν ένα άλλο σχόλιο, ενώ κάποιοι από τους σχολιαστές ανέφεραν ότι τους θύμισε την ηθοποιό Margot Robbie.

Πολλοί από αυτούς ήταν επίσης πολύ ενθουσιασμένοι και γρήγορα εντόπισαν τη διασημότητα του διαδικτύου Lele Pons.