Ένα όμορφο φωτογραφικό άλμπουμ θέλησε η Ζέτα Μακρυπούλια να μοιραστεί μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους από τις κοινές διακοπές με τον αγαπημένο της φίλο, Νίκο Μουτσινά. Σε αυτό παρακολουθούμε τους δυο παρουσιαστούς χαρούμενους και ήρεμους.

Οι δυο παρουσιαστές, οι οποίοι είναι «απέναντι» με τις εκπομπές τους τις καθημερινές τα μεσημέρια, διατηρούν μια πολύ δυνατή φιλία η οποία δεν χαλάει για τα νούμερα της τηλεθέασης.

Κανένας από τους δύο δεν έχει αποκαλύψει σε ποιο μέρος βρίσκονται, αυτό ωστόσο που έχουν μοιραστεί είναι ότι επισκέπτονται συνέχεια ερημικές παραλίες και μάλιστα δύσκολα προσβάσιμες.

Ο καθένας ξεχωριστά μοιράζονται διάφορες στιγμές από τις διακοπές τους, ωστόσο χθες Πέμπτη (4/8), η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε διάφορες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της φίλο Νίκο Μουτσινά και αποκάλυψε τη γκρίνια που ανέχεται από εκείνον, η οποία όμως πάντα καταλήγει σε γέλιο.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» δημοσίευσε δροσερές εικόνες συνοδευόμενες από ένα τρυφερό κείμενο.

«Αγαπώ την γκρίνια του γιατί τον δυσκολεύω λίγο με την πρόσβαση στις παραλίες και στην διαδρομή ακούω πολλά, αλλά το καλό είναι πως παρόλη την γκρίνια, τελικά έρχεται» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ. Ζέτα Μακρυπούλία. «Και τελικά… Πάντα γελάμε, πάντα περνάμε ωραία! Συν ένα καλοκαίρι μαζί! Καλοκαίρι και φίλοι».