Η Μαίρη Συνατσάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά το χαρμόσυνο νέο ότι είναι έγκυος και λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της, αποφάσισε να τοποθετηθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για το γεγονός ότι θα γίνει μαμά.

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έκανε story στο Instagram, όπου τόνισε πως ένιωσε «λίγο αμήχανα» για το γεγονός πως περιμένει τον καρπό του έρωτα της με τον Ίαν Στρατή, όμως ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς ακολούθους της για την στάση που κράτησαν στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δύο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω!», ανέφερε αρχικά.

Έπειτα, σε δεύτερο story που έκανε, σημείωσε πως «όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω».