Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου διατηρούν σχέση όμως κανείς από τους δυο δεν έκανε δημόσιες τοποθετήσεις πριν η ποδοσφαιρίστρια λάβει μέρος στο Survivor. Όταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο ανυπομονούσε να λάβει μήνυμα από τον αγαπημένο της κατά το έπαθλο επικοινωνίας. Και εκείνος δεν της χάλασε το χατίρι. Όταν η νεαρή είδε μήνυμα του τραγουδιστή πλάνταξε στο κλάμα και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσαν την σχέση τους.

Όταν δε, ο Χρήστος Δάντης, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Survivor είπε τραγουδιστά στην αγαπημένη του «Σ’ αγαπώ» εκείνη έλαμψε από ευτυχία.

Τώρα ήρθε και η… επιβεβαίωση στον κόσμο του Instagram αφού ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκαναν την πρώτη τους κοινή ανάρτηση.

Ο τραγουδιστής έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την αγαπημένη του από τα παρασκήνια στο Βεάκειο όπου έδωσε συναυλία.

«Λίγοι αντιλαμβάνονται ότι τη ζωή δεν την κανονίζουμε μόνοι μας, αλλά κάποιος που δε γνωρίζουμε.

Καλό καλοκαίρι βουνό μου @asixatz_» έγραψε ο Χρήστος Δάντης και πόζαρε στο πλευρό του αγαπημένου του «βουνού» όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της.